Francina Carenas: “Seguirem fent camí…”

by | maig 17, 2021 | Opinió

Francina Carenas

“Aquest any, la tardor, serà la nostra primavera!!!
Des de la finestra de la cuina puc observar uns núvols blancs que omplen el nostre cel blau. Són uns núvols que sovint apareixen, en aquest temps, quan nosaltres estem preparant el nostre Aplec …!
Aquest any, els núvols no seran motiu de neguit…! La realitat de la Pandèmia, ens ha fet inviable, la celebració del nostre Aplec, el tercer diumengede maig, el dia 16, tal com estava previst…!
Malgrat que no podrem celebrar l’aplec en aquesta data, hem pensat d’ajornar-lo pel pròxim 3 d’octubre d’enguany.Considerem que si prosseguim amb el mateix ritme de vacunació, haurem aconseguit, en aquesta data, la immunitat de grup.
Tot i no ser, una data que se celebrin Aplecs…! Creiem que serà una bona festa, on poder-nos retrobar i gaudir tots junts, de la música, amb els cants, les sardanes, i d’una missa tots junts a plena natura…!
Recordarem la grogor de la ginesta…que bellament ens recita Maragall, per les fulles que s’esfullen silencioses vora el mar.!
Pels raïms que es faran panses…i les castanyes assecant…, les magranes
mig obertes, mostrant-nos tan bell color..!, prop de les vinyes daurades
pròpies de la tardor…i, Amb Sant Francesc, a la vora acompanyant-nos el
jorn..!!!
Us esperem a tots, benvolguts amics per viure un bon Aplec 2021 !!!!”


Francina Carenas

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘ En la mort de Laura Jansà, la millor dona per a un home’

Ignasi Roda: ‘ En la mort de Laura Jansà, la millor dona per a un home’

Un home no pot ser gran sense una gran dona. Això és el primer que se m’acut quan m’he assabentat de la mort de la Laura Jansà, (18/7/21). Molts bellaterrencs no endevinaran qui és ella en llegir aquest nom, però si afegeixo que era la dona d’en Jaume Pla, segur que mols visualitzaran la seva cara i la seva alegria permanent

Laura Benseny: ‘Algú assenyala la lluna, però mirem tots el dit’

Laura Benseny: ‘Algú assenyala la lluna, però mirem tots el dit’

Aquestes setmanes els mitjans de comunicació no paren de repetir que hi ha una cinquena onada i que els afectats són/som el jovent. A moltes tertúlies s’acusa el jovent d’estar causant l’increment de casos i, en conseqüència, que es torni a tancar tot. Afegiré unes quantes consideracions de la pandèmia que viu el jovent al nostre país des de fa anys i que estan vinculades a la situació actual.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: