AMIC dona suport als primers Premis El Temps de Les Arts

by | maig 18, 2021 | Cultura

L’Associació de Mitjans Independents de Catalunya (AMIC) dona suport als primers Premis El Temps de Les Arts, que se celebraran el proper 20 de juny. Uns guardons que reconeixen la participació i les iniciatives culturals sorgides de tots els territoris de parla catalana i que compten amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, Obra Cultural Balear, Òmnium Cultural, Xarxa d’Universitats Vives, entre d’altres, i el suport de la gran majoria de mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio, IB3 o À Punt TV.

Els premis tenen l’objectiu d’estimular la cultura d’innovació a tots els territoris de parla catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en sis àmbits artístics: Arquitectura, Patrimoni, Arts Visuals, Arts Escèniques, Música Clàssica i Música Popular.

L’acte de lliurament dels premis, dirigit pel director de cinema i guionista Lluís Danés, tindrà lloc el diumenge 20 de juny i es lliuraran a 6 indrets destacats d’interès cultural i patrimonial de Barcelona, Palma, València, Perpinyà, Andorra i l’Alguer.

Els organitzadors del Premi han impulsat el manifest “Per una nova cultura compartida i oberta al món”, perquè més enllà de la celebració dels premis, es vol aprofitar el moment per a conscienciar a la població de la necessitat d’enfortir la cultura compartida d’aquest país. En aquest sentit, demanen que si teniu els mateixos objectius el signeu per donar-li suport.

Un cop celebrat el Premi, aquesta iniciativa tindrà un model de continuïtat que buscarà potenciar la visibilitat de la cultura de tot el país, entenent-la com un bé essencial, com un patrimoni a preservar, a donar a conèixer i a internacionalitzar. 

Aquí podreu consultar el manifest:

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: