L’Ajuntament de Cerdanyola oferirà nous plans d’ocupació que permetran contractar 11 persones per cobrir durant 6 mesos els següents llocs de treball: 4 auxiliars administratius/ves, 1 digitalitzador/a, 3 Oficials de 1ª construcció i 3 Operaris/es polivalents de construcció.

La Diputació de Barcelona ha cofinançat aquest pla que s’ofereix a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica i que s’emmarca dins del pla de reactivació de l’ocupació de la Diputació de Barcelona.

A qui va dirigit?

Les ofertes de feina del pla d’ocupació estan adreçades a persones en situació d’atur i especialment a aquelles que tinguin formació i experiència relacionada amb el lloc de treball i que no han participat en els projectes del pla d’ocupació de les darreres convocatòries.

La selecció constarà d’una prova de coneixements i d’una entrevista i el procés de selecció s’iniciarà l’1 de juny. Les característiques de cadascuna de les ofertes es poden consultar aquí.

Les persones interessades han de trucar a l’Oficina de Treball de la Generalitat, al 900 80 00 46, entre els dies 14 i 21 de maig.

FOTO: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès | Cedida