L’Ajuntament de Cerdanyola ofereix 11 nous llocs de treball

by | maig 18, 2021 | Societat

L’Ajuntament de Cerdanyola oferirà nous plans d’ocupació que permetran contractar 11 persones per cobrir durant 6 mesos els següents llocs de treball: 4 auxiliars administratius/ves, 1 digitalitzador/a, 3 Oficials de 1ª construcció i 3 Operaris/es polivalents de construcció.

La Diputació de Barcelona ha cofinançat aquest pla que s’ofereix a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica i que s’emmarca dins del pla de reactivació de l’ocupació de la Diputació de Barcelona.

A qui va dirigit?

Les ofertes de feina del pla d’ocupació estan adreçades a persones en situació d’atur i especialment a aquelles que tinguin formació i experiència relacionada amb el lloc de treball i que no han participat en els projectes del pla d’ocupació de les darreres convocatòries.

La selecció constarà d’una prova de coneixements i d’una entrevista i el procés de selecció s’iniciarà l’1 de juny. Les característiques de cadascuna de les ofertes es poden consultar aquí.

Les persones interessades han de trucar a l’Oficina de Treball de la Generalitat, al 900 80 00 46, entre els dies 14 i 21 de maig.

FOTO: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: