En marxa el concurs de cartells de Festa Major

by | maig 19, 2021 | Cultura

Ja es poden presentar les propostes del concurs de cartells de la Festa Major, que com cada any posa en marxa l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD), buscant obres originals i inèdites que tinguin relació amb Bellaterra i el que suposa la seva festa.

Hi podran participar totes les persones que tinguin 12 anys o més, en grup o de manera individual fins el 25 de juny. Finalment, hi haurà un sol cartell guanyador que s’endurà un premi de 150 euros.

Com puc presentar el meu cartell?

Les propostes s’han d’entregar a l’edifici de l’EMD, en 2 sobres: En un primer sobre tancat on hi consti el títol, hi ha d’haver l’obra en format vertical i sense incloure cap text. A més s’ha d’entregar un segon sobre amb el nom i el telèfon de contacte.

Es podran entregar les propostes de dilluns a divendres de 9h a 13h i els dijous de 16h a 18h

Aquí podreu consultar les bases del concurs

Persones representants del consell de cultura, la mateixa vocal de cultura i un artista plàstic seran qui escollirà el cartell premiat.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: