En marxa el concurs de cartells de Festa Major

by | maig 19, 2021 | Cultura

Ja es poden presentar les propostes del concurs de cartells de la Festa Major, que com cada any posa en marxa l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD), buscant obres originals i inèdites que tinguin relació amb Bellaterra i el que suposa la seva festa.

Hi podran participar totes les persones que tinguin 12 anys o més, en grup o de manera individual fins el 25 de juny. Finalment, hi haurà un sol cartell guanyador que s’endurà un premi de 150 euros.

Com puc presentar el meu cartell?

Les propostes s’han d’entregar a l’edifici de l’EMD, en 2 sobres: En un primer sobre tancat on hi consti el títol, hi ha d’haver l’obra en format vertical i sense incloure cap text. A més s’ha d’entregar un segon sobre amb el nom i el telèfon de contacte.

Es podran entregar les propostes de dilluns a divendres de 9h a 13h i els dijous de 16h a 18h

Aquí podreu consultar les bases del concurs

Persones representants del consell de cultura, la mateixa vocal de cultura i un artista plàstic seran qui escollirà el cartell premiat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: