Sant Cugat facilita l’aparcament a persones amb mobilitat reduïda través d’una aplicació

by | maig 19, 2021 | Mobilitat, Societat

L’Ajuntament de Sant Cugat ha arribat a un acord amb l’empresa Park4dis per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a l’hora d’aparcar. Ho fan a través d’una aplicació mòbil que ajuda a conèixer la ubicació de les places reservades i d’altres estacionaments permesos per a aquest col·lectiu.

A més de ser una guia d’accessibilitat a totes aquelles places reservades per a persones amb mobilitat reduïda, l’aplicació també inclourà informació sobre la pròpia plaça i la normativa vigent del municipi per conèixer altres zones on poder aparcar, com la zona blava o la zona de càrrega o descarrega.

Actualment, Park4dis està vigent en més de 230 municipis tant a Catalunya, Espanya i Europa, com Itàlia i Portugal.

Carlo Castellano, president de l’Associació de Persones amb Mobilitat Reduïda i impulsor de la iniciativa, explica que l’aplicació està tenint molt bona acollida i que en un futur, els agradaria poder “donar informació de l’ocupabilitat de la plaça, fer reserves en una determinada franja horària o aportar suggeriments d’un tram específic”. I és que Castellano ha assenyalat que ell ha hagut de combatre aquestes dificultats, ja que va néixer amb un problema al maluc dret.

A més, en l’acte de presentació ha assistit Gemma Aristoy (ERC Sant Cugat), regidora de Via Pública, la qual ha mostrat el compromís de l’Ajuntament en ajudar a les persones amb mobilitat reduïda:

“Volem facilitar i donar informació a tots els col·lectius que pateixen mobilitat reduïda, i és que dins del Pla de Persones amb Discapacitat ens demanaven una mirada més amplia. Fa anys que la mobilitat és una prioritat al municipi i volem fer una ciutat accessible amb una mobilitat sostenible”. Per la seva banda, el regidor de Mobilitat José Gallardo (PSC Sant Cugat) no ha pogut assistir per un tema de salut.

FOTO: Presentació de l’aplicació al municipi | cedida Tot Sant Cugat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: