Infants de la Llar d’en Pitus recullen deixalles al parc de la Font de la Bonaigua

by | maig 21, 2021 | Mediambient, Societat

Els Espígols de la Llar d’en Pitus, infants de 2 i 3 anys han anat a netejar el parc de la Font de la Bonaigua. Una activitat que han fet després de tota una setmana dedicada a fer dinàmiques relacionades amb el reciclatge, com escultures amb material reciclat o reciclatge de contenidor.

L’Escola ho ha fet amb voluntat formativa, però també com a reivindicació del mediambient i la deixalla que sovint troben en aquesta àrea bellaterrenca. Amb tot, una acció que els ha convertit en “herois ambientals” a la vegada que aprofiten per reclamar “uns parcs infantils nets”.

FOTO: Cedida Llar d’En Pitus

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

Propietaris de terrenys de Collserola s’uneixen per millorar la gestió forestal

Propietaris de terrenys de Collserola s’uneixen per millorar la gestió forestal

Més d’un 60% del Parc Natural de Collserola el formen terrenys privats, gestionats per propietaris que en veure l’estat “d’abandonament” que pateix l’espai verd han volgut teixir sinèrgies. Ho han fet a través de l’associació Collserola Iniciatives amb l’objectiu de reclamar millores en la gestió forestal del parc i, que ajudin d’entre altres objectius a reduir el risc d’incendis

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: