Infants de la Llar d’en Pitus recullen deixalles al parc de la Font de la Bonaigua

by | maig 21, 2021 | Mediambient, Societat

Els Espígols de la Llar d’en Pitus, infants de 2 i 3 anys han anat a netejar el parc de la Font de la Bonaigua. Una activitat que han fet després de tota una setmana dedicada a fer dinàmiques relacionades amb el reciclatge, com escultures amb material reciclat o reciclatge de contenidor.

L’Escola ho ha fet amb voluntat formativa, però també com a reivindicació del mediambient i la deixalla que sovint troben en aquesta àrea bellaterrenca. Amb tot, una acció que els ha convertit en “herois ambientals” a la vegada que aprofiten per reclamar “uns parcs infantils nets”.

FOTO: Cedida Llar d’En Pitus

Vols llegir més…?

Recomanacions de cims propers per pujar aquest estiu 2022

Recomanacions de cims propers per pujar aquest estiu 2022

D’entre els cims més emblemàtics de Catalunya, en destaquen diversos que formen part de la nostra zona, situats al Vallès Oriental i Occidental, que recollim en aquesta llista de recomanacions per aquesta setmana mediambiental. Si teniu ganes d’enfilar-vos muntanya amunt sense fer llargues quilometrades, tasteu aquestes propostes! 

Recomanacions platges i gorgs aquest estiu 2022

Recomanacions platges i gorgs aquest estiu 2022

Els imprescindibles per a l’estiu són els espais naturals on poder-nos refrescar i per trobar-los no cal anar massa lluny! És per això que, en aquesta setmana mediambiental de recomanacions estiuenques, us proposem diversos gorgs i platges que val la pena visitar i que es troben ben a prop de Bellaterra.

Recomanacions de rutes properes per aquest estiu 2022

Recomanacions de rutes properes per aquest estiu 2022

Encetem una nova setmana del mes d’agost que des de BellaterraDiari dedicarem al medi ambient i l’entorn natural! És per això que durant aquests dies els nostres articles aniran carregats de propostes de senderisme i recomanacions de visites i excursions a entorns naturals propers, a més de propostes per millorar la nostra sostenibilitat.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: