Infants de la Llar d’en Pitus recullen deixalles al parc de la Font de la Bonaigua

by | maig 21, 2021 | Societat

Els Espígols de la Llar d’en Pitus, infants de 2 i 3 anys han anat a netejar el parc de la Font de la Bonaigua. Una activitat que han fet després de tota una setmana dedicada a fer dinàmiques relacionades amb el reciclatge, com escultures amb material reciclat o reciclatge de contenidor.

L’Escola ho ha fet amb voluntat formativa, però també com a reivindicació del mediambient i la deixalla que sovint troben en aquesta àrea bellaterrenca. Amb tot, una acció que els ha convertit en “herois ambientals” a la vegada que aprofiten per reclamar “uns parcs infantils nets”.

FOTO: Cedida Llar d’En Pitus

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: