Facilitar el relleu generacional, una de les apostes de la Unió de Veïns

by | maig 24, 2021 | Societat

Facilitar el relleu generacional és un dels objectius que es va plantejar la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) a la darrera reunió telemàtica que va fer per discutir sobre el nou model urbanístic.

Hi van participar gairebé una vintena de veïns interessats en la creació del nou Pla Director Urbanístic (PDU) de Bellaterra. S’hi van compartir diversos punts de vista sobre el tema i es van marcar com a objectius facilitar el relleu generacional a Bellaterra, reurbanitzar els carrers i voreres – que van considerar molt malmesos -, disposar de més serveis essencials i fer front a l’emergència climàtica reduint la petjada de carboni de Bellaterra.

Per fer-ho, defensen un increment de la densitat de població, però respectant la morfologia i la identitat de Bellaterra a partir de divisions horitzontals del habitatges existents.

Un aspecte que esperen poder treballar conjuntament amb l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) a partir dels resultats de l’estudi de l’urbanista Sebastià Jornet per, posteriorment, poder parlar amb l’Ajuntament de Cerdanyola i l’Àrea Metropolitana.

FOTO: Darrera unió virtual | Unió de Veïns

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: