Facilitar el relleu generacional, una de les apostes de la Unió de Veïns

by | maig 24, 2021 | Societat

Facilitar el relleu generacional és un dels objectius que es va plantejar la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) a la darrera reunió telemàtica que va fer per discutir sobre el nou model urbanístic.

Hi van participar gairebé una vintena de veïns interessats en la creació del nou Pla Director Urbanístic (PDU) de Bellaterra. S’hi van compartir diversos punts de vista sobre el tema i es van marcar com a objectius facilitar el relleu generacional a Bellaterra, reurbanitzar els carrers i voreres – que van considerar molt malmesos -, disposar de més serveis essencials i fer front a l’emergència climàtica reduint la petjada de carboni de Bellaterra.

Per fer-ho, defensen un increment de la densitat de població, però respectant la morfologia i la identitat de Bellaterra a partir de divisions horitzontals del habitatges existents.

Un aspecte que esperen poder treballar conjuntament amb l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) a partir dels resultats de l’estudi de l’urbanista Sebastià Jornet per, posteriorment, poder parlar amb l’Ajuntament de Cerdanyola i l’Àrea Metropolitana.

FOTO: Darrera unió virtual | Unió de Veïns

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: