3 consellers vallesans al nou govern català

by | maig 25, 2021 | Política

Ja s’ha investit a Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i, a comptagotes s’ha anat sabent qui ocuparia cadascuna de les conselleries repartides entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya. Parlem d’un total de 14 consellers, 1 més que en la legislatura passada i 3 dels quals són cares conegudes al Vallès Occidental.

Natàlia Garriga serà la nova regidora de cultura

Natàlia Garriga, qui serà la nova consellera de cultura, en substitució a Àngels Ponsa, va néixer a Sant Cugat del Vallès, i fins ara era secretària de Política Cultural, Educació i Esports d’Esquerra Republicana.

Natàlia Garriga és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i té un Mestratge en funció directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També ha cursat el Postgrau de comptabilitat per a advocats, a la Facultat Empresarials Universitat de Barcelona.

Jordi Puigneró, vicepresidència, polítiques digitals i agenda urbana

Amb la seva incorporació hi haurà 2 santcugatencs al nou govern català, on ja figurava anteriorment Jordi Puigneró, de Junts per Catalunya, qui assumirà el càrrec de vicepresidència i Polítiques Digitals, Infraestructures i Agenda Urbana.

Puigneró és qui es considera l‘home fort de Junts al govern i és l’aposta més política dels noms que ha proposat la formació de Carles Puigdemont i Jordi Sánchez. En l’anterior executiu, Puigneró ja era conseller de Polítiques Digitals, una àrea a la qual ara hi suma Infraestructures i Agenda Urbana.

Lourdes Ciuró ocuparà la conselleria de justícia

Finalment, parlem d’una tercera vallesana, Lourdes Ciuró, qui assumirà la conselleria de Justícia. Llicenciada en dret i advocada de professió, ha estat diputada al Congrés des de 2011 i a les eleccions municipals de 2019 va ser la candidata de Junts a l’alcaldia de Sabadell.

Ciuró va néixer a la ciutat de Reus, però el 2007 va entrar al món de la política institucional es va produir l’any dins l’equip del llavors alcaldable Carles Rossinyol a Sabadell.

FOTO: Els tres consellers vallesans

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: