La Junta de Seguretat Local reuneix els agents implicats a Cerdanyola

by | maig 27, 2021 | Societat

Els agents implicats en la seguretat pública de Cerdanyola del Vallès es van reunir la setmana passada en la celebració de la Junta Local de Seguretat (JLS) per analitzar les responsabilitats i indicadors de la seva feina en el darrer any.

Canvis dins del cos policial

Un dels temes centrals en aquesta trobada van ser els canvis en l’estructura del a Policia Local de Cerdanyola amb la intenció ” d’establir-se com una policia local moderna, amb capacitat de resposta a les noves tendències en seguretat i les demandes que requereix la societat”, així ho definia l’Ajuntament de Cerdanyola.

Uns canvis que, a la pràctica, es traslladen en un augment de la plantilla, en què “s’està tenint en compte la perspectiva de gènere” i el projecte de construcció d’una nova Comissaria – situada al costa de l’actual- que asseguren que permetrà “una major eficàcia del servei de seguretat pública”.

Una trobada que pretenia reflectir el “bon moment de col·laboració policial a la ciutat” i el que consideren que és un “bon exemple de l’evolució de polítiques públiques de seguretat”, basant-se en la idea de proximitat i “implicació en les problemàtiques diàries en una societat contínua, plural i multicultural”.

FOTO: Trobada de la Junta de Seguretat Local | Ajuntament de Cerdanyola

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: