La Junta de Seguretat Local reuneix els agents implicats a Cerdanyola

by | maig 27, 2021 | Societat

Els agents implicats en la seguretat pública de Cerdanyola del Vallès es van reunir la setmana passada en la celebració de la Junta Local de Seguretat (JLS) per analitzar les responsabilitats i indicadors de la seva feina en el darrer any.

Canvis dins del cos policial

Un dels temes centrals en aquesta trobada van ser els canvis en l’estructura del a Policia Local de Cerdanyola amb la intenció ” d’establir-se com una policia local moderna, amb capacitat de resposta a les noves tendències en seguretat i les demandes que requereix la societat”, així ho definia l’Ajuntament de Cerdanyola.

Uns canvis que, a la pràctica, es traslladen en un augment de la plantilla, en què “s’està tenint en compte la perspectiva de gènere” i el projecte de construcció d’una nova Comissaria – situada al costa de l’actual- que asseguren que permetrà “una major eficàcia del servei de seguretat pública”.

Una trobada que pretenia reflectir el “bon moment de col·laboració policial a la ciutat” i el que consideren que és un “bon exemple de l’evolució de polítiques públiques de seguretat”, basant-se en la idea de proximitat i “implicació en les problemàtiques diàries en una societat contínua, plural i multicultural”.

FOTO: Trobada de la Junta de Seguretat Local | Ajuntament de Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: