Albano Dante Fachin visitarà Bellaterra

by | maig 31, 2021 | Sense categoria

El periodista, activista i polític català Albano Dante Fachin protagonitzarà una xerrada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra. Un acte que tindrà lloc el dijous 17 de juny a les 19.30 hores al Centre Cívic de l’EMD, a la sala d’actes.

Una xerrada que l’ANC ha titulat com a “Procés sobiranista: camins disponibles” amb la intenció de “donar-nos una pinzellada sobre els  motius pels quals ens convé tenir un Estat propi”, tot repassant els continguts d’alguns dels vídeos d’octuvre.

A causa de les restriccions per la pandèmia del la COVID-19, l’aforament és limitat a 50 persones i l’accés serà per ordre d’arribada.

Cartell de l’ANC Bellaterra

FOTO: Albano Dante Fachin | Twitter

Vols llegir més…?

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

Set robatoris amb força en comerços a Barberà

Set robatoris amb força en comerços a Barberà

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola detenen un home per set robatoris amb força en establiments comercials de Barberà del Vallès. El presumpte autor, de 23 anys, qui vivia en una nau ocupada a Barberà, va entrar a robar fins a quatre vegades al mateix establiment

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: