Albano Dante Fachin visitarà Bellaterra

by | maig 31, 2021 | Sense categoria

El periodista, activista i polític català Albano Dante Fachin protagonitzarà una xerrada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra. Un acte que tindrà lloc el dijous 17 de juny a les 19.30 hores al Centre Cívic de l’EMD, a la sala d’actes.

Una xerrada que l’ANC ha titulat com a “Procés sobiranista: camins disponibles” amb la intenció de “donar-nos una pinzellada sobre els  motius pels quals ens convé tenir un Estat propi”, tot repassant els continguts d’alguns dels vídeos d’octuvre.

A causa de les restriccions per la pandèmia del la COVID-19, l’aforament és limitat a 50 persones i l’accés serà per ordre d’arribada.

Cartell de l’ANC Bellaterra

FOTO: Albano Dante Fachin | Twitter

Vols llegir més…?

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

El divendres 23 de juliol es va celebrar la 6a Trobada de socis i sòcies de BellaterraDiari, que va tenir lloc a la Font de la Bonaigua i on hi van assistir un total de 13 veïns i veïnes . Vam aprofitar l’ocasió per fer un repàs de l’actualitat bellaterrenca dels darrers 6 mesos – des que es va fer la darrera trobada-

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: