Albano Dante Fachin visitarà Bellaterra

by | maig 31, 2021 | Sense categoria

El periodista, activista i polític català Albano Dante Fachin protagonitzarà una xerrada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra. Un acte que tindrà lloc el dijous 17 de juny a les 19.30 hores al Centre Cívic de l’EMD, a la sala d’actes.

Una xerrada que l’ANC ha titulat com a “Procés sobiranista: camins disponibles” amb la intenció de “donar-nos una pinzellada sobre els  motius pels quals ens convé tenir un Estat propi”, tot repassant els continguts d’alguns dels vídeos d’octuvre.

A causa de les restriccions per la pandèmia del la COVID-19, l’aforament és limitat a 50 persones i l’accés serà per ordre d’arribada.

Cartell de l’ANC Bellaterra

FOTO: Albano Dante Fachin | Twitter

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: