La Farmàcia de Bellaterra ens proposa envellir amb la millor qualitat de vida

by | maig 31, 2021 | Comerços Amics

La Farmàcia de Bellaterra inicia la Campanya ‘Welderly‘ – contracció que significa “persona gran”, “elderly”, en anglès i “well” que significa “bé” – amb la intenció d’informar als bellaterrencs i bellaterrenques sobre els bons hàbits de salut “per envellir amb la millor qualitat de vida possible adaptant-se al cas de cada persona”.

Es tracta d’una campanya totalment personalitzada en què cadascú marcarà els seus propis objectius: pes mes saludable, dormir millor durant la menopausa, controlar el dolor articular o tenir a ratlla el colesterol.

Tot això es farà revisant els pilars de la salut i proposaran una revisió dels hàbits de son, d’alimentació i l’opció d’incorporar exercici físic adaptat a cada personal.

A part, han incorporat un nou aparell a la farmàcia, que ens permet mesurar el pes, la massa muscular, la massa grassa, el que ens dona molta informació per poder adaptar alimentació, exercici o suplementació. Demaneu per la campanya a la Farmàcia Marta Caus de Bellaterra i us en informaran!

FOTO: L’entrada a la farmàcia | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: