La Farmàcia de Bellaterra inicia la Campanya ‘Welderly‘ – contracció que significa “persona gran”, “elderly”, en anglès i “well” que significa “bé” – amb la intenció d’informar als bellaterrencs i bellaterrenques sobre els bons hàbits de salut “per envellir amb la millor qualitat de vida possible adaptant-se al cas de cada persona”.

Es tracta d’una campanya totalment personalitzada en què cadascú marcarà els seus propis objectius: pes mes saludable, dormir millor durant la menopausa, controlar el dolor articular o tenir a ratlla el colesterol.

Tot això es farà revisant els pilars de la salut i proposaran una revisió dels hàbits de son, d’alimentació i l’opció d’incorporar exercici físic adaptat a cada personal.

A part, han incorporat un nou aparell a la farmàcia, que ens permet mesurar el pes, la massa muscular, la massa grassa, el que ens dona molta informació per poder adaptar alimentació, exercici o suplementació. Demaneu per la campanya a la Farmàcia Marta Caus de Bellaterra i us en informaran!

FOTO: L’entrada a la farmàcia | Laia Tardós