La Farmàcia de Bellaterra ens proposa envellir amb la millor qualitat de vida

by | maig 31, 2021 | Comerços Amics

La Farmàcia de Bellaterra inicia la Campanya ‘Welderly‘ – contracció que significa “persona gran”, “elderly”, en anglès i “well” que significa “bé” – amb la intenció d’informar als bellaterrencs i bellaterrenques sobre els bons hàbits de salut “per envellir amb la millor qualitat de vida possible adaptant-se al cas de cada persona”.

Es tracta d’una campanya totalment personalitzada en què cadascú marcarà els seus propis objectius: pes mes saludable, dormir millor durant la menopausa, controlar el dolor articular o tenir a ratlla el colesterol.

Tot això es farà revisant els pilars de la salut i proposaran una revisió dels hàbits de son, d’alimentació i l’opció d’incorporar exercici físic adaptat a cada personal.

A part, han incorporat un nou aparell a la farmàcia, que ens permet mesurar el pes, la massa muscular, la massa grassa, el que ens dona molta informació per poder adaptar alimentació, exercici o suplementació. Demaneu per la campanya a la Farmàcia Marta Caus de Bellaterra i us en informaran!

FOTO: L’entrada a la farmàcia | Laia Tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: