Dos municipis del Vallès tenen les rendes més altes de Catalunya

by | juny 1, 2021 | Societat

Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze del Vallès són els dos municipis de la comarca que entren al rànquing de municipis de més de 20.000 habitants amb més riquesa per cap de Catalunya i també de l’estat espanyol. Una comarca on el salari és un 5,7% mes elevat que la resta del territori català

Així ho indiquen les dades publicades per l’Institut Nacional d’Estadística, fet a partir de les dades de 416 municipis espanyols i les dades recollides l’any 2018.

Sant Cugat del Vallès, el municipi més ric de Catalunya

El municipi que té la tenda per càpita de Catalunya és Sant Cugat del Vallès i el tercer de l’estat espanyol, amb una renda mitjana que correspon als 20.582 euros només superada per Pozuelo de Alarcón i Boadilla del Monte. L’any passat ho va ser Matadepera, que enguany no entra al rànquing perquè no arriba als 10.000 habitants.

La renda mitjana de Sant Cugat en relació a la resta de municipis

La diferència amb les ciutats de l’entorn és notable. La renda mitjana en municipis com Cerdanyola, Sabadell, Terrassa o Rubí és inferior als 15.000 euros. En canvi, Sant Quirze del Vallès és la segona ciutat catalana i la desena de l’Estat amb la renda més elevada, amb 18.163 euros.

Gràfic elaborat per Tot Sant Cugat

Tot i això, si Sant Cugat fos un barri de Barcelona, seria l’onzé amb la renda més elevada. Zones com Pedralbes, La Bonanova, Sarrià, Sant Gervasi o Les Tres Torres superen amb escreix la renda dels santcugatencs.

FOTO: Pexels

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: