Dos municipis del Vallès tenen les rendes més altes de Catalunya

by | juny 1, 2021 | Societat

Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze del Vallès són els dos municipis de la comarca que entren al rànquing de municipis de més de 20.000 habitants amb més riquesa per cap de Catalunya i també de l’estat espanyol. Una comarca on el salari és un 5,7% mes elevat que la resta del territori català

Així ho indiquen les dades publicades per l’Institut Nacional d’Estadística, fet a partir de les dades de 416 municipis espanyols i les dades recollides l’any 2018.

Sant Cugat del Vallès, el municipi més ric de Catalunya

El municipi que té la tenda per càpita de Catalunya és Sant Cugat del Vallès i el tercer de l’estat espanyol, amb una renda mitjana que correspon als 20.582 euros només superada per Pozuelo de Alarcón i Boadilla del Monte. L’any passat ho va ser Matadepera, que enguany no entra al rànquing perquè no arriba als 10.000 habitants.

La renda mitjana de Sant Cugat en relació a la resta de municipis

La diferència amb les ciutats de l’entorn és notable. La renda mitjana en municipis com Cerdanyola, Sabadell, Terrassa o Rubí és inferior als 15.000 euros. En canvi, Sant Quirze del Vallès és la segona ciutat catalana i la desena de l’Estat amb la renda més elevada, amb 18.163 euros.

Gràfic elaborat per Tot Sant Cugat

Tot i això, si Sant Cugat fos un barri de Barcelona, seria l’onzé amb la renda més elevada. Zones com Pedralbes, La Bonanova, Sarrià, Sant Gervasi o Les Tres Torres superen amb escreix la renda dels santcugatencs.

FOTO: Pexels

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: