Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

by | juny 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida. En parlem amb tres bellaterrencs, que han viscut experiències molt diverses en aquest sentit.

En aquesta edició repassem com s’estan portant els primers preparatius de Festa Major i fem un recull de les notícies destacades del mes: els nous aparcaments de curta durada de la Plaça del Pi, la darrera vaga d’estudiants a la UAB, l’arribada del “Bicibus” a Bellaterra o els nous canvis en els límits de velocitat.

També fem un recull de diverses reflexions de professionals del món de la comunicació propers a Bellaterra en motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, que vam celebrar a principis de mes.

Feu un cop d’ull a les vostres bústies o consulteu aquí l’edició en format digital:

FOTO: Edició del diari en paper | Jordi Tardós

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: