Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida. En parlem amb tres bellaterrencs, que han viscut experiències molt diverses en aquest sentit.

En aquesta edició repassem com s’estan portant els primers preparatius de Festa Major i fem un recull de les notícies destacades del mes: els nous aparcaments de curta durada de la Plaça del Pi, la darrera vaga d’estudiants a la UAB, l’arribada del “Bicibus” a Bellaterra o els nous canvis en els límits de velocitat.

També fem un recull de diverses reflexions de professionals del món de la comunicació propers a Bellaterra en motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, que vam celebrar a principis de mes.

Feu un cop d’ull a les vostres bústies o consulteu aquí l’edició en format digital:

FOTO: Edició del diari en paper | Jordi Tardós