La Unió de Veïns està preparant un Pre-Avant-Projecte del Camí Antic, amb veïns-socis de la zona

by | juny 2, 2021 | Societat

El Camí Antic és un carrer dels considerats estructurals de Bellaterra. Tot el veïnat d’aquesta via i dels carrers propers estan descontents amb la seva situació actual. A banda del greu problema del trànsit, els veïns es lamenten per la manca i el mal estat de les voreres i els cables que hi pengen.

Un carrer amb molt potencial però que lamentablement es troba amb una afectació urbanística molt important, que no està resolta. A més, durant la pandèmia, tots aquests problemes encara s’han fet més visibles, ja que la gent ha dedicat més temps en estar a casa i en sortir a passejar o anar amb bicicleta per aquest carrer.

Per tot plegat, i a la vista que les administracions no estan actuant amb prou celeritat i contundència, la Unió de Veïns, juntament amb 25 socis-veïns de la zona, han iniciat l’elaboració d’un Pre- Avant-Projecte, amb els experts que ja van fer l’estudi “Anàlisi Urbanístic i Ambiental de Bellaterra”, que podreu recuperar aquí.

L’objectiu és disposar d’un document que permeti anar a l’EMD, a l’Ajuntament de Cerdanyola i si cal a altres administracions, per reclamar amb més força la necessitat imperiosa de fer una actuació urbanística eficaç i moderna en aquest carrer. I la idea de la Unió de Veïns es fer més projectes d’aquest tipus en altres carrers estructurals de Bellaterra.

Troba aquí més informació sobre la proposta

FOTO: Cartell del Camí Antic | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: