La Unió de Veïns està preparant un Pre-Avant-Projecte del Camí Antic, amb veïns-socis de la zona

by | juny 2, 2021 | Societat

El Camí Antic és un carrer dels considerats estructurals de Bellaterra. Tot el veïnat d’aquesta via i dels carrers propers estan descontents amb la seva situació actual. A banda del greu problema del trànsit, els veïns es lamenten per la manca i el mal estat de les voreres i els cables que hi pengen.

Un carrer amb molt potencial però que lamentablement es troba amb una afectació urbanística molt important, que no està resolta. A més, durant la pandèmia, tots aquests problemes encara s’han fet més visibles, ja que la gent ha dedicat més temps en estar a casa i en sortir a passejar o anar amb bicicleta per aquest carrer.

Per tot plegat, i a la vista que les administracions no estan actuant amb prou celeritat i contundència, la Unió de Veïns, juntament amb 25 socis-veïns de la zona, han iniciat l’elaboració d’un Pre- Avant-Projecte, amb els experts que ja van fer l’estudi “Anàlisi Urbanístic i Ambiental de Bellaterra”, que podreu recuperar aquí.

L’objectiu és disposar d’un document que permeti anar a l’EMD, a l’Ajuntament de Cerdanyola i si cal a altres administracions, per reclamar amb més força la necessitat imperiosa de fer una actuació urbanística eficaç i moderna en aquest carrer. I la idea de la Unió de Veïns es fer més projectes d’aquest tipus en altres carrers estructurals de Bellaterra.

Troba aquí més informació sobre la proposta

FOTO: Cartell del Camí Antic | Cedida

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: