Què és la ‘Zona Taronja’?

by | juny 2, 2021 | Cerdanyola, Societat

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja“, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre.

Què suposa aquest canvi?

La “Zona Blava” correspon al servei d’estacionament amb control d’horari limitat que implica un pagament, en canvi la nova “Zona Taronja” serà un servei totalment gratuït, però igualment limitat.

Això permetrà garantir la rotació dels estacionaments amb la intenció final de “dinamitzar el comerç i l’hostaleria sense que això signifiqui un perjudici econòmic per a la ciutadania” explicava el regidor Javier Sánchez.

Una decisió que es va aprovar al darrer ple ordinari de Cerdanyola sense cap vot en contra i amb els vots favorables de PSC, Ciutadans i En Comú Podem.

Com funcionarà aquest sistema?

El temps d’estacionament estarà limitat a un màxim de 90 minuts de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores els dissabtes.

Per fer ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: