Avança la vacunació i es flexibilitzen restriccions

by | juny 3, 2021 | Societat

Un cafè a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Redacció

Aproximadament el 37% de la població de Catalunya ja ha rebut almenys una dosi de vacunació i el 19% ja en té la pauta completa. Ara són les persones que tenen entre 45 i 55 anys les que ja es troben dins dels col·lectius convocats per vacunar-se.

Per tant, un ritme de vacunació que està fent decréixer les xifres d’infectats per la Covid-19 i permet, la flexibilització d’algunes restriccions.

Quines mesures es flexibilitzaran?

Parlem, per exemple, d’una ampliació dels horaris de bars i restaurants, que podran estar oberts fins la 1 de la matinada, una hora més que fins ara. També podran obrir fins la 1 de la matinada es activitats culturals, esportives, les botigues de productes de primera necessitat i les que hi ha a les benzineres. Un nou horari que es posarà en marxa a partir de demà, divendres 4 de juny.

Tot i així, segueixen vigents mesures com la limitació al 50% dels aforaments a l’interior dels establiments, la distància de seguretat entre taules de 2 metres i la limitació de trobades socials a un màxim de 10 persones.

En canvi, es permet el consum d’aliments i begudes en reunions en els espais públics habilitats, com àrees de lleure, de descans i de pícnic. Això sí, només en aquests espais dissenyats expressament per aquesta finalitat.

FOTO: Restauració a la Plaça del Pi | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: