Avança la vacunació i es flexibilitzen restriccions

by | juny 3, 2021 | Societat

Un cafè a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Redacció

Aproximadament el 37% de la població de Catalunya ja ha rebut almenys una dosi de vacunació i el 19% ja en té la pauta completa. Ara són les persones que tenen entre 45 i 55 anys les que ja es troben dins dels col·lectius convocats per vacunar-se.

Per tant, un ritme de vacunació que està fent decréixer les xifres d’infectats per la Covid-19 i permet, la flexibilització d’algunes restriccions.

Quines mesures es flexibilitzaran?

Parlem, per exemple, d’una ampliació dels horaris de bars i restaurants, que podran estar oberts fins la 1 de la matinada, una hora més que fins ara. També podran obrir fins la 1 de la matinada es activitats culturals, esportives, les botigues de productes de primera necessitat i les que hi ha a les benzineres. Un nou horari que es posarà en marxa a partir de demà, divendres 4 de juny.

Tot i així, segueixen vigents mesures com la limitació al 50% dels aforaments a l’interior dels establiments, la distància de seguretat entre taules de 2 metres i la limitació de trobades socials a un màxim de 10 persones.

En canvi, es permet el consum d’aliments i begudes en reunions en els espais públics habilitats, com àrees de lleure, de descans i de pícnic. Això sí, només en aquests espais dissenyats expressament per aquesta finalitat.

FOTO: Restauració a la Plaça del Pi | Laia Tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: