El cinquè incendi en poc més d’un mes crema Collserola

by | juny 9, 2021 | Sense categoria

Un incendi a la zona boscosa de Canyelles, a la carretera Alta de les Roquetes, a Barcelona ha tornat a cremar de nou a Collserola per cinquena vegada en poc més d’un mes. Amb aquests focs, segons Massagué, ja s’han superat les hectàrees cremades a Collserola respecte a l’any passat.

Les flames es van originar pels volts de les 18.45 h a la zona boscosa que hi ha tocant a Canyelles, concretament a la carretera Alta de les Roquetes. Ara, els Mossos d’Esquadra treballen amb la hipòtesi que podria haver estat provocat i han obert una investigació per identificar-ne l’origen. El foc es va donar per estabilitzat i va entrar en fase de control a quarts d’onze de la nit i ha cremat unes 12,08 hectàrees.

Preocupació de cara a un estiu força sec

Els altres incendis dels darrers mesos s’han produït al Parc de Collserola a la banda propera a Barcelona, a la mateixa zona de la Carretera Alta de les Roquetes, al districte Horta-Guinardó, a la ronda de la Guineueta Vella, a tocar de Canyelles, o a l’avinguda de Pearson amb el Camí de Finestrelles, a la zona de Sant Pere Màrtir. 

El portaveu dels Bombers de Barcelona ha recalcat que aquest any “no hi ha hagut les pluges d’altres anys”, una sequera que també amoïna l’Ajuntament de Barcelona. “És un estiu molt sec i això ens ha de preocupar a tots i especialment de cara a la revetlla de Sant Joan”, ha remarcat el regidor de l’Ajuntament de Barcelona Xavier Marcé.

FOTO: Darrer incendi a Collserola | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

El divendres 23 de juliol es va celebrar la 6a Trobada de socis i sòcies de BellaterraDiari, que va tenir lloc a la Font de la Bonaigua i on hi van assistir un total de 13 veïns i veïnes . Vam aprofitar l’ocasió per fer un repàs de l’actualitat bellaterrenca dels darrers 6 mesos – des que es va fer la darrera trobada-

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: