El Musical organitzarà el sopar de Festa Major 2021

by | juny 10, 2021 | Societat

El Musical va ser l’entitat escollida per sorteig que organitzarà el sopar de Festa Major de Bellaterra d’aquest any 2021. Una rifa que va organitzar l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el dimarts passat, 1 de juny ,per decidir qui es faria càrrec d’un esdeveniment que tradicionalment organitzava la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), però que ara passaria a fer-se de forma rotativa com a decisió del Consell de Cultura passat.

En aquest sorteig, no només es va decidir l’entitat organitzadora del sopar d’aquesta festa, sinó que es va establir l’ordre d’entitats que l’organitzaran durant els propers 5 anys que seran NAISE (per al setembre de 2022), Grup Escolta Bellaterra (per al setembre de 2023), La Inestable (per al setembre de 2024), la Unió de Veïns (2025) i la Penya Blaugrana (2026).

Per part de les entitats, al sorteig només hi van assistir Julieta Vilaplana, presidenta de La Inestable, i Julià Garcia com a representant de la nova entitat esportiva NAISE. Tot i així, pel sorteig també s’hi van tenir en compte altres entitats com El Grup Escolta Bellaterra o La Penya Blaugrana.

Per altra banda, el Comerç de Bellaterra va declinar la invitació de ser l’organitzador d’aquest any, tal com se’ls havia proposat en un inici i Fòrum Bellaterra i la Unió de Veïns també van desestimar participar-hi. En el cas de l’antiga organitzadora, la Unió de Veïns, expressa que “no estem d’acord en el plantejament de fer un sorteig entre entitats, ni en els compromisos, ni condicions que es fixen”. Entre elles, les funcions que marca l’administració són les de “controlar les reserves del sopar gestionant trucades, organitzar les taules en funció de les reserves i col·laborar amb l’EMD en el disseny de l’espectacle”. Per tot plegat i, segons afirmen, l’entitat rebria uns honoraris de 350 €, reservant-se l’EMD l’organització de l’espectacle nocturn.

Acta del sorteig per assignar l’organització del sopar de festa major engegat per l’EMD:

FOTO: Sopar de Festa Major | Laia Tardós

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: