La Júlia, una alumna amb autisme de l’Escola Ramon Fuster explica el seu cas a l’InfoK

by | juny 10, 2021 | Societat

Almenys 1 de cada 160 infants té autisme. La Júlia és una de les alumnes de l’Escola Ramon Fuster de Bellaterra que que pateix aquest transtorn i que va ser protagonista d’un dels darrers reportatges emesos per l’Info K, el programa l’informatiu dedicat als més menuts del Canal Super 3. Una petita peça sobre com l’alumnat i el professorat viu l’autisme en una escola com la Ramon Fuster.

Tasques com llegir o escriure es tornen especialment complicades i desafiants per un infant que pateix aquest transtorn. En aquest reportatge ens expliquen com l’ajuda dels companys i companyes es torna imprescindible.

“Quan li costa molt una cosa l’animo a fer-la”, “comparteixo les pors, ella em diu la seva por i jo una altra i així les pors es tornen més petites”, “jo també sóc una mica tímid i ella m’anima” o “m’ha ensenyat que ser especial no significa ser diferent que nosaltres” aquests són alguns dels testimonis dels seus companys i companyes amb qui conviu diàriament.

Foto: Gravació a l’escola | Cedida per l’Escola Ramon Fuster

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: