L’EMD de Valldoreix impulsa l’associcionisme entre els joves

by | juny 11, 2021 | Societat

L’EMD de Valldoreix ens va donar una lliçó d’associcionisme i joventut quan es va decidir posar en marxa una iniciativa per arrelar als i les joves als moviments socials i culturals locals. Una idea que va sorgir a partir d’una moció presentada pel grup d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) que va ser aprovada per la Junta de Veïns el passat mes de maig.

Es tracta d’un projecte que busca fomentar l’associcionisme entre els joves i que posarà el focus sobre els centres educatius i les associacions locals a través d’accions com visites de les associacions als centres eductius o l’organització de fires d’entitats.

El vocal d’ERC-MES, Lluc Cahís, assegurava al darrer ple que la moció pretén “fer poble”, i té com a objectiu la socialització, sobretot tenint en compte un context de crisi on “l’associacionisme ens salva”. Una moció que va comptar amb el suport de tots els grups, que consideraven que cal potenciar l’associcionisme des del govern.

FOTO: Casal de la vila Valldoreix | Cedida EMD Valldoreix

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: