L’EMD de Valldoreix impulsa l’associcionisme entre els joves

by | juny 11, 2021 | Societat

L’EMD de Valldoreix ens va donar una lliçó d’associcionisme i joventut quan es va decidir posar en marxa una iniciativa per arrelar als i les joves als moviments socials i culturals locals. Una idea que va sorgir a partir d’una moció presentada pel grup d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) que va ser aprovada per la Junta de Veïns el passat mes de maig.

Es tracta d’un projecte que busca fomentar l’associcionisme entre els joves i que posarà el focus sobre els centres educatius i les associacions locals a través d’accions com visites de les associacions als centres eductius o l’organització de fires d’entitats.

El vocal d’ERC-MES, Lluc Cahís, assegurava al darrer ple que la moció pretén “fer poble”, i té com a objectiu la socialització, sobretot tenint en compte un context de crisi on “l’associacionisme ens salva”. Una moció que va comptar amb el suport de tots els grups, que consideraven que cal potenciar l’associcionisme des del govern.

FOTO: Casal de la vila Valldoreix | Cedida EMD Valldoreix

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: