El canvi d’aparcament a Zona Taronja també afectarà a Bellaterra

by | juny 16, 2021 | Societat

El canvi d’aparcament de Zona Blava a Zona Taronja que es va aprovar al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola també afectarà a Bellaterra. Les 14 places de zona blava que hi ha a la Plaça del Pi passaran a ser Zona Taronja. Això significa que el temps d’estacionament a aquestes places seguirà sent limitat, però serà un servei totalment gratuït.

Què suposa aquest canvi?

La “Zona Blava” correspon al servei d’estacionament amb control d’horari limitat que implica un pagament, en canvi la nova “Zona Taronja” serà un servei totalment gratuït, però igualment limitat.

Això permetrà garantir la rotació dels estacionaments amb la intenció final de “dinamitzar el comerç i l’hostaleria sense que això signifiqui un perjudici econòmic per a la ciutadania” explicava el regidor Javier Sánchez.

Una decisió que es va aprovar al darrer ple ordinari de Cerdanyola sense cap vot en contra i amb els vots favorables de PSC, Ciutadans i En Comú Podem.

Com funcionarà aquest sistema?

El temps d’estacionament estarà limitat a un màxim de 90 minuts de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores els dissabtes.

Per fer ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja.

FOTO: Alguns aparcaments a la Plaça del Pi de Bellaterra | LAIA TR

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: