GRÀFICS | Gairebé la meitat de la comarca ja ha rebut almenys la primera dosi de vacuna

by | juny 16, 2021 | Societat

Gairebé la meitat de la població del Vallès Occidental ja ha rebut almenys la primera dosi de vacuna, en concret un 46% dels habitats de la comarca i, per tant, un total de 413.993 persones. Així ho indiquen les dades aportades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Unes xifres que ens indiquen també, que el nombre de persones vacunades a la comarca aquest mes gairebé dupliquen les del mes anterior, amb un percentatge del 27%.

Si ens fixem en el cas de cada municipi en concret veurem que Cerdanyola és el municipi amb el percentatge de persones vacunades més alt (48%) seguit de Sant Quirze (46%). Aquests municipis es troben per sobre de la mitjana de la comarca. Molt lleugerament per sota hi trobem Sabadell (45%), seguit de Sant Cugat (42%).

Quines són les edats que ja s’han pogut vacunar?

Unes dades que podem aplicar a la vacunació de persones fins a 40 anys, que són les que han estat vacunades fins ara, a més de personal essencial.

Sembla que aviat, les persones menors de 39 anys podran demanar cita per vacunar-se. Una decisió que ha pres avui la Comissió de Salut Pública, on hi ha representats el govern espanyol i les comunitats autònomes, ha aprovat els pròxims grups de vacunació, que van dels 12 als 39 anys.

Els ha dividit en tres franges: de 30 a 39 anys, de 20 a 29 i de 12 a 19. I ha acordat que la vacunació d’aquests grups “es pugui anar solapant, mantenint l’ordre d’edat descendent“. 

FOTO: Cribratge massiu a la UAB | Pau Quintana

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: