Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

by | juny 17, 2021 | Cultura

Fa 10 anys que la cantant i arpista bellaterrenca, Arianna Savall, va començar a donar classes de cant i arpa a El Musical de Bellaterra. És justament amb motiu d’aquesta celebració que Bellaterra acollirà el concert del grup d’arpes d’ El Musical el proper dissabte 19 de juny a les 20 hores.

L’actuació tindrà lloc al Centre Cívic de Bellaterra i, tot i que l’entrada és gratuïta, caldrà inscriure’s-hi prèviament. Una combinació de música antiga, celta, barroca, moderna i tradicional catalana que apassionen a l’artista i que ha volgut donar a conèixer als seus alumnes.

Aquí trobaràs el cartell del concert:

Arianna Savall, una llarga trajectòria musical

Arianna Savall, a més d‘ensenyar arpa i cant a l’escola de música de Bellaterra, també ho fa Àustria i França, després d’una llarga trajectòria al món de la música.

Procedent de família de músics, va viure una infància marcada per l’aprenentatge musical, fins a dedicar-se de més gran, als estudis de piano i, posteriorment, els seus cant i arpa. Això l’ha portat a actuar en espais com el Grau Teatre del Liceu amb l’Orfeó de Claudio Monteverdi i a Festivals i Òperes d’Edimburg, Bordeus, Bremen, Viena, Milà, Madrid i Brussel·les.

La seva passió per la música antiga i per la improvisació la porta a l’altre extrem, la música contemporània i això és el que ha volgut transmetre als seus alumnes, amb alguns dels quals fa més de 10 anys que treballa.

FOTO: Classes musicals amb Arianna Savall | Cedida per l’artista

Vols llegir més…?

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. ENTREVISTA | Arianna Savall: ‘Sempre he volgut transmetre un amor per tots els estils de música’ | BellaterraDiari - […] dissabte 19 de juny, a les 20 hores Bellaterra acollirà el concert de celebració dels 10 anys d’ensenyament de…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: