Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

by | juny 17, 2021 | Cultura

Fa 10 anys que la cantant i arpista bellaterrenca, Arianna Savall, va començar a donar classes de cant i arpa a El Musical de Bellaterra. És justament amb motiu d’aquesta celebració que Bellaterra acollirà el concert del grup d’arpes d’ El Musical el proper dissabte 19 de juny a les 20 hores.

L’actuació tindrà lloc al Centre Cívic de Bellaterra i, tot i que l’entrada és gratuïta, caldrà inscriure’s-hi prèviament. Una combinació de música antiga, celta, barroca, moderna i tradicional catalana que apassionen a l’artista i que ha volgut donar a conèixer als seus alumnes.

Aquí trobaràs el cartell del concert:

Arianna Savall, una llarga trajectòria musical

Arianna Savall, a més d‘ensenyar arpa i cant a l’escola de música de Bellaterra, també ho fa Àustria i França, després d’una llarga trajectòria al món de la música.

Procedent de família de músics, va viure una infància marcada per l’aprenentatge musical, fins a dedicar-se de més gran, als estudis de piano i, posteriorment, els seus cant i arpa. Això l’ha portat a actuar en espais com el Grau Teatre del Liceu amb l’Orfeó de Claudio Monteverdi i a Festivals i Òperes d’Edimburg, Bordeus, Bremen, Viena, Milà, Madrid i Brussel·les.

La seva passió per la música antiga i per la improvisació la porta a l’altre extrem, la música contemporània i això és el que ha volgut transmetre als seus alumnes, amb alguns dels quals fa més de 10 anys que treballa.

FOTO: Classes musicals amb Arianna Savall | Cedida per l’artista

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. ENTREVISTA | Arianna Savall: ‘Sempre he volgut transmetre un amor per tots els estils de música’ | BellaterraDiari - […] dissabte 19 de juny, a les 20 hores Bellaterra acollirà el concert de celebració dels 10 anys d’ensenyament de…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: