Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

by | juny 17, 2021 | Sense categoria, Societat

Les taules recollides al Bar del Club de Bellaterra | Laia TR

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia.

Serà un total de 200.000€ el pressupost que destinarà l’Ajuntament per subvencionar al 100% la taxa als establiments que ho sol·licitin i compleixen amb els requisits de la convocatòria. A més, en el cas de les llicències concedides durant l’exercici 2021 i que comportin la liquidació de la taxa del 2020, l’import de l’ajut equivaldrà als dos anys.

La Junta de Govern del dimecres 9 de juny va aprovar la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds serà del 21 de juny a l’1 d’octubre. El model de sol·licitud està disponible al web municipal i es pot presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es pot presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

FOTO: Terrassa de bar | Laia Tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

El divendres 23 de juliol es va celebrar la 6a Trobada de socis i sòcies de BellaterraDiari, que va tenir lloc a la Font de la Bonaigua i on hi van assistir un total de 13 veïns i veïnes . Vam aprofitar l’ocasió per fer un repàs de l’actualitat bellaterrenca dels darrers 6 mesos – des que es va fer la darrera trobada-

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: