Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia.

Serà un total de 200.000€ el pressupost que destinarà l’Ajuntament per subvencionar al 100% la taxa als establiments que ho sol·licitin i compleixen amb els requisits de la convocatòria. A més, en el cas de les llicències concedides durant l’exercici 2021 i que comportin la liquidació de la taxa del 2020, l’import de l’ajut equivaldrà als dos anys.

La Junta de Govern del dimecres 9 de juny va aprovar la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds serà del 21 de juny a l’1 d’octubre. El model de sol·licitud està disponible al web municipal i es pot presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es pot presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

FOTO: Terrassa de bar | Laia Tardós