Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

by | juny 17, 2021 | Sense categoria, Societat

Les taules recollides al Bar del Club de Bellaterra | Laia TR

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia.

Serà un total de 200.000€ el pressupost que destinarà l’Ajuntament per subvencionar al 100% la taxa als establiments que ho sol·licitin i compleixen amb els requisits de la convocatòria. A més, en el cas de les llicències concedides durant l’exercici 2021 i que comportin la liquidació de la taxa del 2020, l’import de l’ajut equivaldrà als dos anys.

La Junta de Govern del dimecres 9 de juny va aprovar la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds serà del 21 de juny a l’1 d’octubre. El model de sol·licitud està disponible al web municipal i es pot presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es pot presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

FOTO: Terrassa de bar | Laia Tardós

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: