Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

by | juny 17, 2021 | Sense categoria, Societat

Les taules recollides al Bar del Club de Bellaterra | Laia TR

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia.

Serà un total de 200.000€ el pressupost que destinarà l’Ajuntament per subvencionar al 100% la taxa als establiments que ho sol·licitin i compleixen amb els requisits de la convocatòria. A més, en el cas de les llicències concedides durant l’exercici 2021 i que comportin la liquidació de la taxa del 2020, l’import de l’ajut equivaldrà als dos anys.

La Junta de Govern del dimecres 9 de juny va aprovar la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds serà del 21 de juny a l’1 d’octubre. El model de sol·licitud està disponible al web municipal i es pot presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es pot presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

FOTO: Terrassa de bar | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: