L’Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix ajudes per al pagament dels tributs metropolitans

by | juny 23, 2021 | Societat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) oferiran ajudes per pagar el Tribut Metropolità i la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus dirigides “a la ciutadania més afectada per la covid-19”, sobretot la que es dedica a l’hosteleria i la restauració.  Una iniciativa a la que l’AMB destinarà al voltant d’un milió d’euros

Amb aquesta línia d’ajudes les persones físiques o activitats comercials es poden veure exemptes de pagar fins el 40% de la quota – en el cas del tribut metropolità-, i el 50% en el cas de la taxa pel tractament de residus.

Les sol·licituds de bonificació s’han de presentar abans del 13 de juliol i l’import de les ajudes variarà en funció dels ingressos familiars i, en el cas de les activitats econòmiques, de la davallada en la facturació durant els mesos de confinament.

FOTO: Seu de l’AMB | Creative Commons

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: