L’Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix ajudes per al pagament dels tributs metropolitans

by | juny 23, 2021 | Societat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) oferiran ajudes per pagar el Tribut Metropolità i la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus dirigides “a la ciutadania més afectada per la covid-19”, sobretot la que es dedica a l’hosteleria i la restauració.  Una iniciativa a la que l’AMB destinarà al voltant d’un milió d’euros

Amb aquesta línia d’ajudes les persones físiques o activitats comercials es poden veure exemptes de pagar fins el 40% de la quota – en el cas del tribut metropolità-, i el 50% en el cas de la taxa pel tractament de residus.

Les sol·licituds de bonificació s’han de presentar abans del 13 de juliol i l’import de les ajudes variarà en funció dels ingressos familiars i, en el cas de les activitats econòmiques, de la davallada en la facturació durant els mesos de confinament.

FOTO: Seu de l’AMB | Creative Commons

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: