L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) oferiran ajudes per pagar el Tribut Metropolità i la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus dirigides “a la ciutadania més afectada per la covid-19”, sobretot la que es dedica a l’hosteleria i la restauració.  Una iniciativa a la que l’AMB destinarà al voltant d’un milió d’euros

Amb aquesta línia d’ajudes les persones físiques o activitats comercials es poden veure exemptes de pagar fins el 40% de la quota – en el cas del tribut metropolità-, i el 50% en el cas de la taxa pel tractament de residus.

Les sol·licituds de bonificació s’han de presentar abans del 13 de juliol i l’import de les ajudes variarà en funció dels ingressos familiars i, en el cas de les activitats econòmiques, de la davallada en la facturació durant els mesos de confinament.

FOTO: Seu de l’AMB | Creative Commons