La Llibreria Éfora de Cerdanyola celebra el seu cinquè aniversari

by | juny 25, 2021 | Cultura

Ja fa 5 anys des que va néixer la Llibreria Éfora a Cerdanyola del Vallès. Un espai on no només s’hi concentren les últimes novetats literàries, sinó que des d’un principi ha volgut ser un punt de trobada cultural.

Autors i autores; que han presentat les seves obres, tertúlies de lectors i lectores, artistes que han exposat les seves creacions o cursos d’escriptura creativa han sigut els diferents esdeveniments que ha acollit la llibreria.

Seguint amb aquesta aposta, i en motiu de celebració del seu cinquè aniversari, han organitzat diverses activitats, com la presentació del nou llibre del Jordi Cabré, ‘Sense fi’, la mostra de relats de confinament de l’escriptor cerdanyolenc Danny Romero Mas o la presentació del llibre ¡Quédate! de Tamara Marín.

Serà dijous 1 de juliol a les 19 hores, quan hi tindrà lloc la lectura dramatitzada de fragments del llibre de Cabré, acompanyat de l’Eva Amat, protagonista del llibre, i de cinema i el que ens presenten com “una exploració dels límits de la memòria i la veritable identitat”.

El divendres 2 de juliol a les 19 hores Danny Romero Mas, escriptor de Cerdanyola, ens presentarà el seu quart llibre, on trobarem relats sobre el confinament. Les seves històries magníficament il·lustrades pel jove Marc López asseguren que “no us deixaran indiferents”.

¡Quédate! és l’obra que presentarà Tamara Marín, l’autora del llibre que explica la història d’una dona que atravessa per una ruptura just després de tenir dos bessons. Un acte més, que tindrà lloc a la llibreria el dimecres 7 a les 19 hores.

També es faran cursos de Còmic Creatiu per Marc López, que tindran lloc cada dissabte del mes de juliolde 10 a 11 hores.

FOTO: Llibreria Éfora | Twitter

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: