La Llibreria Éfora de Cerdanyola celebra el seu cinquè aniversari

by | juny 25, 2021 | Cultura

Ja fa 5 anys des que va néixer la Llibreria Éfora a Cerdanyola del Vallès. Un espai on no només s’hi concentren les últimes novetats literàries, sinó que des d’un principi ha volgut ser un punt de trobada cultural.

Autors i autores; que han presentat les seves obres, tertúlies de lectors i lectores, artistes que han exposat les seves creacions o cursos d’escriptura creativa han sigut els diferents esdeveniments que ha acollit la llibreria.

Seguint amb aquesta aposta, i en motiu de celebració del seu cinquè aniversari, han organitzat diverses activitats, com la presentació del nou llibre del Jordi Cabré, ‘Sense fi’, la mostra de relats de confinament de l’escriptor cerdanyolenc Danny Romero Mas o la presentació del llibre ¡Quédate! de Tamara Marín.

Serà dijous 1 de juliol a les 19 hores, quan hi tindrà lloc la lectura dramatitzada de fragments del llibre de Cabré, acompanyat de l’Eva Amat, protagonista del llibre, i de cinema i el que ens presenten com “una exploració dels límits de la memòria i la veritable identitat”.

El divendres 2 de juliol a les 19 hores Danny Romero Mas, escriptor de Cerdanyola, ens presentarà el seu quart llibre, on trobarem relats sobre el confinament. Les seves històries magníficament il·lustrades pel jove Marc López asseguren que “no us deixaran indiferents”.

¡Quédate! és l’obra que presentarà Tamara Marín, l’autora del llibre que explica la història d’una dona que atravessa per una ruptura just després de tenir dos bessons. Un acte més, que tindrà lloc a la llibreria el dimecres 7 a les 19 hores.

També es faran cursos de Còmic Creatiu per Marc López, que tindran lloc cada dissabte del mes de juliolde 10 a 11 hores.

FOTO: Llibreria Éfora | Twitter

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: