Ja fa 5 anys des que va néixer la Llibreria Éfora a Cerdanyola del Vallès. Un espai on no només s’hi concentren les últimes novetats literàries, sinó que des d’un principi ha volgut ser un punt de trobada cultural.

Autors i autores; que han presentat les seves obres, tertúlies de lectors i lectores, artistes que han exposat les seves creacions o cursos d’escriptura creativa han sigut els diferents esdeveniments que ha acollit la llibreria.

Seguint amb aquesta aposta, i en motiu de celebració del seu cinquè aniversari, han organitzat diverses activitats, com la presentació del nou llibre del Jordi Cabré, ‘Sense fi’, la mostra de relats de confinament de l’escriptor cerdanyolenc Danny Romero Mas o la presentació del llibre ¡Quédate! de Tamara Marín.

Serà dijous 1 de juliol a les 19 hores, quan hi tindrà lloc la lectura dramatitzada de fragments del llibre de Cabré, acompanyat de l’Eva Amat, protagonista del llibre, i de cinema i el que ens presenten com “una exploració dels límits de la memòria i la veritable identitat”.

El divendres 2 de juliol a les 19 hores Danny Romero Mas, escriptor de Cerdanyola, ens presentarà el seu quart llibre, on trobarem relats sobre el confinament. Les seves històries magníficament il·lustrades pel jove Marc López asseguren que “no us deixaran indiferents”.

¡Quédate! és l’obra que presentarà Tamara Marín, l’autora del llibre que explica la història d’una dona que atravessa per una ruptura just després de tenir dos bessons. Un acte més, que tindrà lloc a la llibreria el dimecres 7 a les 19 hores.

També es faran cursos de Còmic Creatiu per Marc López, que tindran lloc cada dissabte del mes de juliolde 10 a 11 hores.

FOTO: Llibreria Éfora | Twitter