Entesa Cerdanyola‘ és una de les més de 100 entitats que s’han constituit arreu de Catalunya dins del procés ‘Debat constituent‘. Una plataforma que visitarà Bellaterra en un acte organitzat per ‘Assemblea Nacional Catalana (ANC) on explicaran la tasca que estan duent a terme.

L’acte tindrà lloc el dijous 1 de juliol a les 19.30 hores al Centre Cívic de Bellaterra i hi intervindran l’Enric Pallàs, de l’ANC de Bellaterra i la Mercè Argemí i en Cesc Paredes, d’Entesa Cerdanyola.

Així, l’assemblea local convida a “pensar, debatre i escriure el futur de Catalunya” en un “procés participatiu, transversal, inclusiu i plural creat amb l’objectiu d’establir les bases per al futur polític del país“.

Aquí podeu veure el cartell de l’acte:

Què és ‘Debat Constituent’?

‘Debat constituent’ es defineix com un procés ‘participatiu, transversal, inclusiu i plural’ creat amb l’objectiu d’establir les bases per al futur polític de Catalunya. Funciona a partir del que s’anomenen ‘Enteses territorials’, plataformes d’entitats que dinamitzen el projecte per territoris.

Des d’inicis del 2021 el procés de ‘Debat Constituent’ es troba en la segona fase, la de Debats Ciutadans Participatius encaminada a recollir diferents opinions a nivell territorial. La Comissió de Dinamització de l’ANC de Bellaterra, ha seguit la presentació i debat que l’Entesa pel Debat Constituent de Cerdanyola ha fet fins ara i és justament per donar-lo a conèixer que l’ANC de Bellaterra convida la plataforma el pròxim dijous 1 de juliol.

FOTO: Darrera trobada de l’ANC Bellaterra | Jordi Tardós