Part d’una casa abandonada situada a l’encreuament entre Camí Antic de Sant Cugat i el carrer Casas i Amigó es va incendiar durant la nit de Sant Joan. Els bombers van rebre l’avís a les 00.55 hores i l’incendi es va poder extingir amb relativa facilitat només amb 1 dotació de bombers.

Incendi a la casa abandonada de Bellaterra | Vídeo cedit

10 incendis a Cerdanyola i 763 a Catalunya

A més d’aquest incendi, són 10 més els incidents que els bombers ubiquen al municipi de Cerdanyola del Vallès, 6 per crema de vegetació i 4 per crema de contenidors, cap d’ells greus.

El balanç a nivell català es tradueix en un total de 763 avisos que van rebre bombers, 90 dels quals provenen de la comarca del Vallès Occidental.

Tot i que fos Barcelona el municipi que va originar més trucades, tant Terrassa com Sabadell són 2 dels 7 municipis des d’on hi ha hagut més avisos al servei de bombers.

Greus incendis a Terrassa i Palau-Solità i Plegamans

D’entre els incidents de gran gravetat, en destaca l’incendi de piles de paper premsat a una fàbrica de cartró de Palau-Solità i Plegamans, a l’avinguda Diagonal. Un accident on hi van treballar fins a 10 dotacions de bombers. També a la comarca, a Terrassa van creamar 4 vehicles a resultes de focs de contenidors.

FOTO: Incendi a Bellaterra | Captura del vídeo cedit