Una casa abandonada a Bellaterra crema durant la nit de Sant Joan

by | juny 28, 2021 | Societat

Part d’una casa abandonada situada a l’encreuament entre Camí Antic de Sant Cugat i el carrer Casas i Amigó es va incendiar durant la nit de Sant Joan. Els bombers van rebre l’avís a les 00.55 hores i l’incendi es va poder extingir amb relativa facilitat només amb 1 dotació de bombers.

Incendi a la casa abandonada de Bellaterra | Vídeo cedit

10 incendis a Cerdanyola i 763 a Catalunya

A més d’aquest incendi, són 10 més els incidents que els bombers ubiquen al municipi de Cerdanyola del Vallès, 6 per crema de vegetació i 4 per crema de contenidors, cap d’ells greus.

El balanç a nivell català es tradueix en un total de 763 avisos que van rebre bombers, 90 dels quals provenen de la comarca del Vallès Occidental.

Tot i que fos Barcelona el municipi que va originar més trucades, tant Terrassa com Sabadell són 2 dels 7 municipis des d’on hi ha hagut més avisos al servei de bombers.

Greus incendis a Terrassa i Palau-Solità i Plegamans

D’entre els incidents de gran gravetat, en destaca l’incendi de piles de paper premsat a una fàbrica de cartró de Palau-Solità i Plegamans, a l’avinguda Diagonal. Un accident on hi van treballar fins a 10 dotacions de bombers. També a la comarca, a Terrassa van creamar 4 vehicles a resultes de focs de contenidors.

FOTO: Incendi a Bellaterra | Captura del vídeo cedit

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: