Com serà la Festa Major de Bellaterra 2021?

by | juny 29, 2021 | Societat

Aquest any Bellaterra sí que tindrà Festa Major i ocuparà els dies 3, 4 i 5 de setembre. Així ho va decidir el Consell de Cultura de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, que va voler apostar per la celebració d’aquesta festivitat després que l’any passat es cancel·lés i ara es plantegi una Festa Major adaptada a les restriccions sanitàries.

Malgrat que s’han hagut de descartar activitats com la bicicletada o el vermut amb els restaurants bellaterencs a causa de la Covid-19, es mantindran algunes tradicions habituals com el concurs de paelles, els infables o el mercat d’intercanvi. Això sí, totes les activitats que perdurin s’hauran d’adaptar a la situació actual i des de l’EMD asseguren que es realitzaran “amb prudència sanitària”. Segons l’escenari que tinguem d’aquí al setembre, les activitats podran celebrar-se sense canvis o bé amb adaptacions virtuals.

Per tant, dijous es mantindria el concert d’El Musical, divendres una possible tertúlia de Fòrum Bellaterra, espectacle de titelles de Can Ninot, teatre per La Inestable (presencial o virtual) i el pregó, que donaria fi a les activitats del dia 4. El dissabte 5 es mantindrien les activitats infantils organitzades pel Grup Escolta Bellaterra, se suspendria l’esmorzar popular a la Font de la Bonaigua i a la tarda es mantindrien les activitats esportives organitzades per la Unió de Veïns, la Baixada de Carros, la Cursa de Patinets i el Torneig de Pàdel al Club Bellaterra. Al vespre s’organitzaria el sopar a les 21 hores i pel que fa a l’organització, aquesta variarà.

Només un sopar de Festa Major el dissabte

Aquesta Festa Major 2021 suposarà un canvi en l’organització dels sopars. Només se’n farà un – el de dissabte – mentre que el sopar de divendres quedarà cancel·lat i, en comptes d’organitzar-ho la Unió de Veïns (UvB) com feia habitualment, l’organització dels sopars passarà a ser rotatòria.

Així doncs, aquest any serà El Musical qui organitzarà el sopar, tal com es va decidir per sorteig entre les diferents entitats que van participar a la rifa que va organitzar el Consell de Cultura.

Un Concurs de Paelles pendent a decidir

Diumenge les activitats fixades serien missa, cercavila, mercat d’intercanvi de joguines i el concurs de paelles i fideuàs que, segons com avanci, es farà presencial o telemàtica, com l’any passat va tirar endavant la Unió de Veïns.

Finalment es comenta que l‘estructura plantejada es mantindrà, encara que al setembre l’escenari canviï, tot adaptant-se a la situació.

FOTO: Ambient a la plaça durant la Festa Major de Bellaterra 2018 | Laia TR

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: