Davant l’augment de casos de Covid-19 entre les franges d’edat més joves, el Departament de Salut ha obert la vacunació pel bloc d’edat entre els 16 i 29 anys, que ja poden demanar cita a partir d’aquest enllaç.

Aquesta vegada, i amb la intenció d’apropar-se als col·lectius més joves, s’eliminen les franges d’edat de 5 anys, que se seguien fins ara per administrar la vacunació. Així ho ha anunciat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una roda de premsa conjunta amb la secretària de Salut Pública, Carme Cabezas.

La vacunació de menors de 29 anys començarà a partir de dimarts que ve 6, de juliol. Ara mateix, s’està vacunant la franja d’entre 30 i 34 anys, que s’estan vacunant des d’inicis d’aquesta setmana.

Augmenten els casos de Covid-19

El Departament de Salut ha declarat 3.410 nous casos de covid-19 confirmats per PCR o test d’antígens en les darreres 24 hores. L’índex de positivitat és del 6,19% i la mitjana d’edat dels contagiats és de 28,71 anys. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha apuntat que, amb dades consolidades, estimen que hi haurà 5.000 positius només de dimarts.     

FOTO: Vacunació | Pexels