S’obre la vacunació a totes les persones majors de 16 anys

by | juny 30, 2021 | Societat

Davant l’augment de casos de Covid-19 entre les franges d’edat més joves, el Departament de Salut ha obert la vacunació pel bloc d’edat entre els 16 i 29 anys, que ja poden demanar cita a partir d’aquest enllaç.

Aquesta vegada, i amb la intenció d’apropar-se als col·lectius més joves, s’eliminen les franges d’edat de 5 anys, que se seguien fins ara per administrar la vacunació. Així ho ha anunciat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una roda de premsa conjunta amb la secretària de Salut Pública, Carme Cabezas.

La vacunació de menors de 29 anys començarà a partir de dimarts que ve 6, de juliol. Ara mateix, s’està vacunant la franja d’entre 30 i 34 anys, que s’estan vacunant des d’inicis d’aquesta setmana.

Augmenten els casos de Covid-19

El Departament de Salut ha declarat 3.410 nous casos de covid-19 confirmats per PCR o test d’antígens en les darreres 24 hores. L’índex de positivitat és del 6,19% i la mitjana d’edat dels contagiats és de 28,71 anys. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha apuntat que, amb dades consolidades, estimen que hi haurà 5.000 positius només de dimarts.     

FOTO: Vacunació | Pexels

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: