El Consell Comarcal promociona el turisme dins la comarca

by | jul. 1, 2021 | Societat

 En un estiu encara molt marcat per la situació epidemiològica i on els viatges estan limitats, les tendències turístiques apunten que aquest estiu els desplaçaments seran en cotxe propi, en grups petits, amb la preferència d’espais naturals i amb sortides curtes, posant en valor les relacions personals per sobre del lloc.

És per això que des del Consell Comarcal s’ha iniciat una campanya per promocionar el turisme dins la mateixa comarca amb una guia de turisme, que informa dels diferents punts a visitar a la comarca.

Revertir els efectes de la crisi i promocionar un turisme sostenible

Una iniciativa que s’ha posat en marxa per donar suport a la reactivació econòmica del secto, tot promocionant els atractius de la comarca: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis, greument afectat per la crisi.

D’altra banda, també busquen promocionar un tipus de turisme sostenible i protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants arran de la descoberta de l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

FOTO: Turisme a la comarca | Cedida Consell Comarcal

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: