En un estiu encara molt marcat per la situació epidemiològica i on els viatges estan limitats, les tendències turístiques apunten que aquest estiu els desplaçaments seran en cotxe propi, en grups petits, amb la preferència d’espais naturals i amb sortides curtes, posant en valor les relacions personals per sobre del lloc.

És per això que des del Consell Comarcal s’ha iniciat una campanya per promocionar el turisme dins la mateixa comarca amb una guia de turisme, que informa dels diferents punts a visitar a la comarca.

Revertir els efectes de la crisi i promocionar un turisme sostenible

Una iniciativa que s’ha posat en marxa per donar suport a la reactivació econòmica del secto, tot promocionant els atractius de la comarca: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis, greument afectat per la crisi.

D’altra banda, també busquen promocionar un tipus de turisme sostenible i protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants arran de la descoberta de l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

FOTO: Turisme a la comarca | Cedida Consell Comarcal