Aquest any, la Unió de Veïns no organitzarà el sopar de Festa Major

by | jul. 2, 2021 | Festa Major, Societat

L’any passat, per la pandèmia, no es va celebrar la Festa Major. Només es va fer un concurs de paelles telemàtic organitzat unilateralment per la Unió de Veïns. Enguany es vol celebrar, sense recuperar totes les activitats, i l’EMD ha decidit reduir el nombre de sopars-nits de Festa Major, passant de 2 a 1 sola nit (la del dissabte) i, sortejant la seva organització entre les entitats que ho desitgin.

La Junta de la Unió va expressar el seu desacord amb el plantejament del sorteig i especialment de fer-ho pels propers 5 anys. Però l’EMD, emparant-se en el suport del reduït grup d’entitats que vàrem participar i votar en el Consell de Cultura del dia 30 d’abril 2021, va aprovar la mesura.

Ens ha sabut molt de greu no poder-ho fer després de 36 anys amb “Sopar-Nit de la Unió” i així ho volem transmetre als veïns de Bellaterra. De tota manera, sí que organitzarem, amb el permís del Procicat, altres activitats de Festa Major, com ara:

  • La Baixada de carros
  • El Torneig de Pàdel, al Club Bellaterra
  • Les activitats infantils Multiesport, a la Plaça del Pi
  • El Concurs de Paelles i Fideuàs. Una altra celebració molt arrelada i present a la Festa Major de Bellaterra i sempre organitzada per la UvB, des de la seva 1ª edició, el 1983. Si al final no pogués ser presencial, es faria telemàtica, com l’any passat.

Disposem-nos doncs a gaudir de l’estiu, mantenint encara un respecte a les mesures preventives anti-covid i a participar en la FM 2021 dels dies 3, 4 i 5 de setembre, tot i ser més reduïda.

Bon estiu a tothom!

FOTO: Festa Major de Bellaterra 2019 | Laia Tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: