El Fòrum Bellaterra celebrarà el seu 6è aniversari amb un sopar, cremat i havaneres

by | jul. 2, 2021 | Societat

El Fòrum de Bellaterra celebra el seu 6è aniversari amb la cantada d’havaneres del grup Pirates de Bellaterrra, tot recordant la presentació oficial de l’entitat, l’any 2015, que va arrencar amb aquesta tradició. Serà Chus Cornella, l’actual presidenta del Fòrum, qui presentarà aquest acte, que tindrà lloc el dijous 15 de juliol a les 21 hores a la terrassa del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i que requereix reserva prèvia abans del 12 de juliol.

Un esdeveniment que s’entén com un reconeixement a totes les persones que han participat a les diverses xerrades que el Fòrum Bellaterra ha organitzat en els darrers 6 anys, ja siguin assistents, ponents o participants.

FOTO: Xerrada al Fòrum | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: