Ja ha arribat el BellaterraDiari del mes de juny!

by | jul. 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Tanquem el mes de juny amb una nova edició en paper del Bellaterra Diari, que podreu trobar a les vostres bústies.

La fi del curs escolar ha estat el tema protagonista d’aquest mes, on hi han participat 6 professionals del món de l’educació propers a Bellaterra, que ens han donat el seu testimoni sobre les experiències viscudes a l’aula, en aquest curs marcat per la incertesa i les restriccions sanitàries.

A la nostra editorial, fem una petita anàlisi de l’organització de la Festa Major de Bellaterra 2021 i fem una pinzellada sobre algunes de les notícies que en tenim sobre l‘organització del sopar. També parlem sobre el suport que l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) vol transmetre a El Club Bellaterra, els canvis a l’aparcament de Zona Blava a Zona Taronja impulsats per l’Ajuntament de Cerdanyola, sobre el posicionament de la justícia sobre l’abocador de Can Fatjó i, finalment, fem un petit balanç dels incidents durant la nit de Sant Joan.

A continuació, trobareu l’edició en digital:

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: