Ja ha arribat el BellaterraDiari del mes de juny!

by | jul. 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Tanquem el mes de juny amb una nova edició en paper del Bellaterra Diari, que podreu trobar a les vostres bústies.

La fi del curs escolar ha estat el tema protagonista d’aquest mes, on hi han participat 6 professionals del món de l’educació propers a Bellaterra, que ens han donat el seu testimoni sobre les experiències viscudes a l’aula, en aquest curs marcat per la incertesa i les restriccions sanitàries.

A la nostra editorial, fem una petita anàlisi de l’organització de la Festa Major de Bellaterra 2021 i fem una pinzellada sobre algunes de les notícies que en tenim sobre l‘organització del sopar. També parlem sobre el suport que l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) vol transmetre a El Club Bellaterra, els canvis a l’aparcament de Zona Blava a Zona Taronja impulsats per l’Ajuntament de Cerdanyola, sobre el posicionament de la justícia sobre l’abocador de Can Fatjó i, finalment, fem un petit balanç dels incidents durant la nit de Sant Joan.

A continuació, trobareu l’edició en digital:

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: