Ja ha arribat el BellaterraDiari del mes de juny!

by | jul. 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Tanquem el mes de juny amb una nova edició en paper del Bellaterra Diari, que podreu trobar a les vostres bústies.

La fi del curs escolar ha estat el tema protagonista d’aquest mes, on hi han participat 6 professionals del món de l’educació propers a Bellaterra, que ens han donat el seu testimoni sobre les experiències viscudes a l’aula, en aquest curs marcat per la incertesa i les restriccions sanitàries.

A la nostra editorial, fem una petita anàlisi de l’organització de la Festa Major de Bellaterra 2021 i fem una pinzellada sobre algunes de les notícies que en tenim sobre l‘organització del sopar. També parlem sobre el suport que l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) vol transmetre a El Club Bellaterra, els canvis a l’aparcament de Zona Blava a Zona Taronja impulsats per l’Ajuntament de Cerdanyola, sobre el posicionament de la justícia sobre l’abocador de Can Fatjó i, finalment, fem un petit balanç dels incidents durant la nit de Sant Joan.

A continuació, trobareu l’edició en digital:

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: