Tanquem el mes de juny amb una nova edició en paper del Bellaterra Diari, que podreu trobar a les vostres bústies.

La fi del curs escolar ha estat el tema protagonista d’aquest mes, on hi han participat 6 professionals del món de l’educació propers a Bellaterra, que ens han donat el seu testimoni sobre les experiències viscudes a l’aula, en aquest curs marcat per la incertesa i les restriccions sanitàries.

A la nostra editorial, fem una petita anàlisi de l’organització de la Festa Major de Bellaterra 2021 i fem una pinzellada sobre algunes de les notícies que en tenim sobre l‘organització del sopar. També parlem sobre el suport que l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) vol transmetre a El Club Bellaterra, els canvis a l’aparcament de Zona Blava a Zona Taronja impulsats per l’Ajuntament de Cerdanyola, sobre el posicionament de la justícia sobre l’abocador de Can Fatjó i, finalment, fem un petit balanç dels incidents durant la nit de Sant Joan.

A continuació, trobareu l’edició en digital: