EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

by | jul. 5, 2021 | Cultura

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra.  

I és que davant d’aquesta situació, creiem que algú s’hauria de plantejar “Què estem fent malament?” o “Què podem fer per millorar?” Perquè, realment, les formes han deixat bastant que desitjar, sobretot en la iniciativa de sortejar l’organització del sopar. Fer sopars rotatius ens sembla una proposta acceptable, però com s’ha articulat? Des de la nostra perspectiva, l’administració gairebé ha “usurpat” el sopar a l’antiga organitzadora de la festa: la Unió de Veïns i s’han près decisions pels propers 6 anys en una reunió on l’assistència ha estat baixíssima. I ja no us parlem de les condicions econòmiques (que han variat) o de fer un agraïment per tots els anys passats, notificar-ho personalment… La solució ja l’hem apuntada vàries vegades des d’aquestes línies: baixar de la torre de marfil i treballar realment per una Bellaterra feliç.

Vols llegir més…?

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 16 de setembre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: