EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

by | jul. 5, 2021 | Editorial

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra.  

I és que davant d’aquesta situació, creiem que algú s’hauria de plantejar “Què estem fent malament?” o “Què podem fer per millorar?” Perquè, realment, les formes han deixat bastant que desitjar, sobretot en la iniciativa de sortejar l’organització del sopar. Fer sopars rotatius ens sembla una proposta acceptable, però com s’ha articulat? Des de la nostra perspectiva, l’administració gairebé ha “usurpat” el sopar a l’antiga organitzadora de la festa: la Unió de Veïns i s’han près decisions pels propers 6 anys en una reunió on l’assistència ha estat baixíssima. I ja no us parlem de les condicions econòmiques (que han variat) o de fer un agraïment per tots els anys passats, notificar-ho personalment… La solució ja l’hem apuntada vàries vegades des d’aquestes línies: baixar de la torre de marfil i treballar realment per una Bellaterra feliç.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: