El Club Bellaterra celebra l’Open de 6 hores de pàdel

by | jul. 6, 2021 | Comerços Amics

El Club Bellaterra va celebrar l’Open per equips de 6 hores de pàdel aquest passat diumenge, en un nou format que deixava enrere les 12 hores d’edicions anteriors.

Una jornada de pàdel competititva i lúdica de la qual en van gaudir tant socis com amics del Club Bellaterra esponsoritzats per 4 negocis amics del Club: Umami Restaurant, La Farmacia de Bellaterra, RGB Correduria d’Assegurances i el Taller de Serveis.

L’equip guanyador va ser el de la Farmacia que es va imposar per 1 punt a Umami. Els equips RGB i Taller de serveis també van competir a un gran nivell i amb molt fair play. Una jornada que es va acabar amb un sopar a la terrassa a càrrec del bar del Club, tot respectant les mesures de seguretat.

Aquí en podeu veure un recull de fotografies:

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: