El Club Bellaterra celebra l’Open de 6 hores de pàdel

by | jul. 6, 2021 | Comerços Amics

El Club Bellaterra va celebrar l’Open per equips de 6 hores de pàdel aquest passat diumenge, en un nou format que deixava enrere les 12 hores d’edicions anteriors.

Una jornada de pàdel competititva i lúdica de la qual en van gaudir tant socis com amics del Club Bellaterra esponsoritzats per 4 negocis amics del Club: Umami Restaurant, La Farmacia de Bellaterra, RGB Correduria d’Assegurances i el Taller de Serveis.

L’equip guanyador va ser el de la Farmacia que es va imposar per 1 punt a Umami. Els equips RGB i Taller de serveis també van competir a un gran nivell i amb molt fair play. Una jornada que es va acabar amb un sopar a la terrassa a càrrec del bar del Club, tot respectant les mesures de seguretat.

Aquí en podeu veure un recull de fotografies:

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: