Ignasi Roda: ‘Jordi Miró, un home de lluita’

by | jul. 7, 2021 | Opinió

“Ha mort en Jordi Miró, un Cerdanyolenc que va estar a primera línia de la política municipal i va fer mans i mànigues perquè Bellaterra i Cerdanyola trenquessin les barreres que encara ara sembla que els separen. Des de la presidència d’Iniciativa per Catalunya de Cerdanyola va mirar de crear ponts en conxorxa, junt amb en Toni Morral, com quan va fer costat a la candidatura que vaig presidir en les primeres eleccions municipals on es dirimia la primera presidència de l’EMD.

El seu interès no era de partit sinó de ciutadà que veia l’absurditat de no teixir lligams entre Bellaterra i el consistori. Prova d’aquesta manca d’interès partidista va ser la candidatura que IC recolzava i on hi havia un ventall de persones d’ideologia ben diferent, però amb un objectiu comú, que l’EMD esdevingués un organisme d’unió i entesa. Després d’aquelles eleccions que vàrem perdre, el Jordi em va convidar a participar en les reunions de govern d’IC.

Jo no era del partit, però vaig acceptar perquè valorava l’esforç que ell hi posava en buscar proximitats amb Bellaterra. Aquella relació va durar tota la legislatura i fins i tot quan el Jordi va prendre una deriva independentista davant dels seus companys, el seu bon criteri i la seva amistat la vaig mantenir en actiu. Ara és el moment del recolliment i de generar pensaments i imatges vives d’ell. Records que sempre tindrem i en gaudirem. Però també caldrà posar en valor la seva entrega a Cerdanyola i el seu interès perquè Bellaterra formés part activa del municipi.”

Ignasi Roda

FOTO: Jordi Miró | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

“A Bellaterra hi ha un abans i un després de l’AP-7. El després va ser acostar-nos a tres punts cardinals: nord, sud i oest o el que és el mateix, a Girona i París, Tarragona i Murcia i Lleida i Madrid. Sortir de casa i arribar a aquests indrets, i els entremitjos, per autopista era (i és) tot un luxe. “

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: