Quines millores en l’enllumenat ha fet l’Ajuntament darrerament?

by | jul. 7, 2021 | Societat

Des de fa temps Bellaterra reclama millores en la il·luminació dels seus carrers. Una competència que pertany a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, i que va respondre a les demandes plantejant l’elaboració d’un pla d’il·luminació de Bellaterra en diverses fases tot prioritzant les zones on el servei és pitjor. L’octubre del 2020, el regidor de Relacions amb l’EMD de Bellaterra explicava que s’invertirien 30.000 euros en l’enllumenat de Bellaterra el 2021 i 30.000 euros més durant el 2022.

L’ajuntament va indicar que es mantindrien les faroles actuals, però hi hauria un canvi de l’òptica i el quadre elèctric, que seria auto-gestionat, és a dir, que quan deixés de funcionar, des del quadre s’avisaria que s’ha fos. D’aquesta manera, la primera zona bellaterrenca ha rebre canvis aquesta setmana han estat diferents carrers del Turó de Sant Pau.

Millores destinades a l’eficiència energètica

Ara per ara, la tasca de l’Ajuntament en aquest sentit es basa en l’adequació de les infraestructures seguint criteris d’eficiència energètica, substituint les llums existents per leds a diversos llocs de la ciutat, tots ells dins del territori de Cerdanyola, excepte les unitats col·locades al Turó de Sant Pau.

La resta de canvis, que han suposat reduïr la potència instal·lada de 86,65 kW a 44,28 kW s’ha instal·lat a espais com la Plaça del Castenyer, el Parc Tecnològic, la Plaça Sant Iscla o la Ronda Cerdanyola.

FOTO: L’enllumenat a Bellaterra | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: