Els autobusos de vacunació sense cita passaran per la comarca

by | jul. 8, 2021 | Societat

El Departament de Salut ja ha començat a enviar autobusos a diferents zones de Catalunya amb la intenció de facilitar la vacunació sense cita prèvia a persones de més de 40 anys o col·lectius que per idioma o bretxa digital tinguin dificultats per accedir a demanar cita o vacunar-se.

Són autobusos del Banc de Sang i Teixits i “motorhomes” de la Seat que aniran recorrent el territori per arribar a la població que encara no s’ha pogut vacunar. De moment s’han posat en marxa a Barcelona, a Arc de Triomf; a Badalona i a Alcanar, però en els pròxims 15 dies seran al Vallès Occidental i Vallès Oriental a diferents municipis que es donaran a conèixer aviat.

Segons expliquen des del departament, no s’informarà amb gaire antelació d’on i quan aniran perquè la intenció és moure’s sense massa previsió allà on sigui més necessari per accelerar la vacunació.

Vacunació d’una sola dosi, amb la vacuna de Janssen

Aquesta vacunació mòbil sense cita prèvia i amb la vacuna de Janssen, que és d’una sola dosi i suficient contra les noves variants. Ha de servir per incrementar la cobertura de vacunació en punts concrets del territori on és millorable, ara que la cinquena onada ha fet enfilar de manera accelerada els contagis, sobretot entre els més joves, a partir de la celebració de Sant Joan.

FOTO: Autobús destinat a la vacunació | Departament de Salut

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: