Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

by | jul. 9, 2021 | Méteo

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral.

En concret, als municipis de Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès, no es preveu que siguin qui arribaran als màxims de 35 graus, sinó que es preveu arribar als 32 graus a les hores del migdia i a uns mínims de 17 graus durant la nit.

Parlem d’una pujada de termòmetres que pot tenir una sèrie d’efectes negatius sobre la salut de les persones. Els dies de calor intens obliguen al cos humà a fer un esforç d’adaptació per mantenir la temperatura de cos normal.

Algunes recomanacions per la onada de calor

Per portar de la forma més saludable aquestes altes temperatures us fem algunes recomanacions:

FOTO: Estiu a Bellaterra | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: