Quin Pla de Seguretat policial té previst l’Ajuntament de Cerdanyola per Bellaterra?

by | jul. 14, 2021 | Societat

Una de les preocupacions principals del veïnat de Bellaterra és la inseguretat que afronta a causa dels robatoris i entrades a casa, que augmenten sobretot durant els mesos d’estiu, aprofitant el període de vacances.

Així doncs, amb la intenció de conèixer les mesures de millora de seguretat ciutadana en especial durant els mes d’agost, el veïnat de Bellaterra es reunirà amb la Regidora de Seguretat de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sra. Glòria M. Urbano Jiménez i el nou cap de la Policia Local per afrontar la problemàtica.

Una reunió que es va sol·licitar des de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), que se celebrarà en format virtual el proper dilluns 19 de juliol a les 19 hores i que serà oberta a tota la població accedint a través d’aquest enllaç.

FOTO: Vehicle policial | Unió de Veïns

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: