Quin Pla de Seguretat policial té previst l’Ajuntament de Cerdanyola per Bellaterra?

by | jul. 14, 2021 | Societat

Una de les preocupacions principals del veïnat de Bellaterra és la inseguretat que afronta a causa dels robatoris i entrades a casa, que augmenten sobretot durant els mesos d’estiu, aprofitant el període de vacances.

Així doncs, amb la intenció de conèixer les mesures de millora de seguretat ciutadana en especial durant els mes d’agost, el veïnat de Bellaterra es reunirà amb la Regidora de Seguretat de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sra. Glòria M. Urbano Jiménez i el nou cap de la Policia Local per afrontar la problemàtica.

Una reunió que es va sol·licitar des de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), que se celebrarà en format virtual el proper dilluns 19 de juliol a les 19 hores i que serà oberta a tota la població accedint a través d’aquest enllaç.

FOTO: Vehicle policial | Unió de Veïns

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: