Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

by | jul. 14, 2021 | Societat, Successos

Ahir a la nit un petit incendi va cremar a un descampat de la Vila Universitària de l’Autònoma, al campus de Bellaterra. Els bombers van rebre l’avís a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació. Un accident que no consideren greu, malgrat les gairebé 4 hores que van tardar en sufocar les flames. El succés va captar l’atenció del veïnat i s’hi van desplaçar fins a dues dotacions de bombers i 4 vehicles.

Un altre incendi al Parc Natural de Collserola

Per altra banda, 8 dotacions de bombers van treballar amb un incendi originat al Parc Natural de Collserola, a la carretera de Sarrià a Vallvidrera, que tot i que va quedar extingit poc després de l’avís, va provocar talls a les carreteres properes.

Amb el d’aquesta setmana, Barcelona acumula ja 13 incendis a la muntanya de Collserola. Després de l’onada d’incendis que hi va haver durant els mesos de maig i juny, la setmana passada es va declarar també un petit foc a la carretera de Santa Creu d’Olorda. També durant el 13 de juliol, els Bombers van treballar en un important incendi a Castellví de Rosanes que ha oblidat a desplaçar habitants i a obrir una investigació policial a causa de l’origen del foc.

Descampat de la Vila Universitària | Martí Devant
Descampat de la Vila Universitària | Martí Devant

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: