Ahir a la nit un petit incendi va cremar a un descampat de la Vila Universitària de l’Autònoma, al campus de Bellaterra. Els bombers van rebre l’avís a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació. Un accident que no consideren greu, malgrat les gairebé 4 hores que van tardar en sufocar les flames. El succés va captar l’atenció del veïnat i s’hi van desplaçar fins a dues dotacions de bombers i 4 vehicles.

Un altre incendi al Parc Natural de Collserola

Per altra banda, 8 dotacions de bombers van treballar amb un incendi originat al Parc Natural de Collserola, a la carretera de Sarrià a Vallvidrera, que tot i que va quedar extingit poc després de l’avís, va provocar talls a les carreteres properes.

Amb el d’aquesta setmana, Barcelona acumula ja 13 incendis a la muntanya de Collserola. Després de l’onada d’incendis que hi va haver durant els mesos de maig i juny, la setmana passada es va declarar també un petit foc a la carretera de Santa Creu d’Olorda. També durant el 13 de juliol, els Bombers van treballar en un important incendi a Castellví de Rosanes que ha oblidat a desplaçar habitants i a obrir una investigació policial a causa de l’origen del foc.

Descampat de la Vila Universitària | Martí Devant
Descampat de la Vila Universitària | Martí Devant