Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

by | jul. 14, 2021 | Societat, Successos

Ahir a la nit un petit incendi va cremar a un descampat de la Vila Universitària de l’Autònoma, al campus de Bellaterra. Els bombers van rebre l’avís a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació. Un accident que no consideren greu, malgrat les gairebé 4 hores que van tardar en sufocar les flames. El succés va captar l’atenció del veïnat i s’hi van desplaçar fins a dues dotacions de bombers i 4 vehicles.

Un altre incendi al Parc Natural de Collserola

Per altra banda, 8 dotacions de bombers van treballar amb un incendi originat al Parc Natural de Collserola, a la carretera de Sarrià a Vallvidrera, que tot i que va quedar extingit poc després de l’avís, va provocar talls a les carreteres properes.

Amb el d’aquesta setmana, Barcelona acumula ja 13 incendis a la muntanya de Collserola. Després de l’onada d’incendis que hi va haver durant els mesos de maig i juny, la setmana passada es va declarar també un petit foc a la carretera de Santa Creu d’Olorda. També durant el 13 de juliol, els Bombers van treballar en un important incendi a Castellví de Rosanes que ha oblidat a desplaçar habitants i a obrir una investigació policial a causa de l’origen del foc.

Descampat de la Vila Universitària | Martí Devant
Descampat de la Vila Universitària | Martí Devant

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: