Alerten d’un intent de robatori en una casa de Bellaterra

by | jul. 16, 2021 | Societat

El veïnat ha alertat d’un intent de robatori comès a Bellaterra durant la primera quinzena d’aquest mes de juliol. Amb l’arribada de l’estiu creix la preocupació pels robatoris a domicilis que es multipliquen durant aquesta època de l’any, aprofitant el període de vacances dels propietaris.

Els afectats se sorprenen de que això hagi ocorregut durant el mes de juliol, quan normalment el veïnat encara no ha començat les vacances i que hagi estat amb els propietaris dins del domicili. Creuen que es deu al fet que durant el confinament hi va haver “més dificultats per robar als domicilis perquè tothom era a casa i ara hi ha un punt de desesperació”, afirmaven.

En aquest cas no es van endur cap objecte de valor, pel ràpid avís a Mossos d’Esquadra que va ser possible gràcies a l’alerta del gos del domicili. Ara per ara, ja s’ha fet efectiva la denúncia a Mossos d’Esquadra, qui investigarà el cas.

Finalment, la família recomana prendre mesures per evitar ser víctimes de robatoris, sobretot en període estival. Consulteu aquí també els consells de la campanya dels Mossos d’Esquadra per prevenir robatoris durant les vacances.

El Dispositiu Policial previst per l’estiu

Una alerta que arriba just uns dies abans de la reunió que va sol·licitar la Unió de Veïns de Bellaterra amb la regidora de Seguretat de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sra. Glòria M. Urbano Jiménez i el nou cap de la Policia Local per conèixer el dispositiu de seguretat previst per aquestes dates. La trobada se celebrarà en format virtual el proper dilluns 19 de juliol a les 19 hores i serà oberta a tota la població accedint a través d’aquest enllaç.

FOTO: Algunes cases de Bellaterra | BellaterraDiari

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: