Alerten d’un intent de robatori en una casa de Bellaterra

by | jul. 16, 2021 | Societat

El veïnat ha alertat d’un intent de robatori comès a Bellaterra durant la primera quinzena d’aquest mes de juliol. Amb l’arribada de l’estiu creix la preocupació pels robatoris a domicilis que es multipliquen durant aquesta època de l’any, aprofitant el període de vacances dels propietaris.

Els afectats se sorprenen de que això hagi ocorregut durant el mes de juliol, quan normalment el veïnat encara no ha començat les vacances i que hagi estat amb els propietaris dins del domicili. Creuen que es deu al fet que durant el confinament hi va haver “més dificultats per robar als domicilis perquè tothom era a casa i ara hi ha un punt de desesperació”, afirmaven.

En aquest cas no es van endur cap objecte de valor, pel ràpid avís a Mossos d’Esquadra que va ser possible gràcies a l’alerta del gos del domicili. Ara per ara, ja s’ha fet efectiva la denúncia a Mossos d’Esquadra, qui investigarà el cas.

Finalment, la família recomana prendre mesures per evitar ser víctimes de robatoris, sobretot en període estival. Consulteu aquí també els consells de la campanya dels Mossos d’Esquadra per prevenir robatoris durant les vacances.

El Dispositiu Policial previst per l’estiu

Una alerta que arriba just uns dies abans de la reunió que va sol·licitar la Unió de Veïns de Bellaterra amb la regidora de Seguretat de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sra. Glòria M. Urbano Jiménez i el nou cap de la Policia Local per conèixer el dispositiu de seguretat previst per aquestes dates. La trobada se celebrarà en format virtual el proper dilluns 19 de juliol a les 19 hores i serà oberta a tota la població accedint a través d’aquest enllaç.

FOTO: Algunes cases de Bellaterra | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: