El Golf de Can Sant Joan és un dels espais naturals de Bellaterra que es troba amenaçat actualment per la voluntat de la Generalitat de reobri-lo com a espai esportiu enlloc de convertir la zona en un gran parc públic.

Els partidaris de la segona proposta, ara fan un pas endavant anunciant la trobada de la Plataforma Reconvertim el camp de golf de Can Sant Joan amb el director d’Incasòl, Albert Civil per explicar el seu plantejament de transformar-lo en un gran parc natural i de lleure per la ciutadania.

La proposta de la plataforma passaria per una cessió dels terrenys als Ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, que asseguren que arribaria després d’un procés llarg, de com a mínim 2 anys i que comportaria una feina important de negociació de les condicions de la cessió.

Tot i això, la plataforma ha demanat que, mentre no tingui lloc la cessió final, se signi una conveni temporal entre Incasòl i els ajuntaments que permeti un ús públic dels terrenys durant aquests 2 anys.

Així doncs, tal com ha avançat el Tot Sant Cugat, sembla que s’arracona la proposta de recuperar el terreny com a camp de golf, però segurament la cessió dels terrenys als consistoris es limitaria a una part del territori. La resta es planteja destinar, igualment, a usos esportius o industrials.

FOTO: