Pas endavant per reconvertir el camp de Golf Sant Joan en un Parc Natural

by | jul. 16, 2021 | Societat

El Golf de Can Sant Joan és un dels espais naturals de Bellaterra que es troba amenaçat actualment per la voluntat de la Generalitat de reobri-lo com a espai esportiu enlloc de convertir la zona en un gran parc públic.

Els partidaris de la segona proposta, ara fan un pas endavant anunciant la trobada de la Plataforma Reconvertim el camp de golf de Can Sant Joan amb el director d’Incasòl, Albert Civil per explicar el seu plantejament de transformar-lo en un gran parc natural i de lleure per la ciutadania.

La proposta de la plataforma passaria per una cessió dels terrenys als Ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, que asseguren que arribaria després d’un procés llarg, de com a mínim 2 anys i que comportaria una feina important de negociació de les condicions de la cessió.

Tot i això, la plataforma ha demanat que, mentre no tingui lloc la cessió final, se signi una conveni temporal entre Incasòl i els ajuntaments que permeti un ús públic dels terrenys durant aquests 2 anys.

Així doncs, tal com ha avançat el Tot Sant Cugat, sembla que s’arracona la proposta de recuperar el terreny com a camp de golf, però segurament la cessió dels terrenys als consistoris es limitaria a una part del territori. La resta es planteja destinar, igualment, a usos esportius o industrials.

FOTO:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: