Pas endavant per reconvertir el camp de Golf Sant Joan en un Parc Natural

by | jul. 16, 2021 | Societat

El Golf de Can Sant Joan és un dels espais naturals de Bellaterra que es troba amenaçat actualment per la voluntat de la Generalitat de reobri-lo com a espai esportiu enlloc de convertir la zona en un gran parc públic.

Els partidaris de la segona proposta, ara fan un pas endavant anunciant la trobada de la Plataforma Reconvertim el camp de golf de Can Sant Joan amb el director d’Incasòl, Albert Civil per explicar el seu plantejament de transformar-lo en un gran parc natural i de lleure per la ciutadania.

La proposta de la plataforma passaria per una cessió dels terrenys als Ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, que asseguren que arribaria després d’un procés llarg, de com a mínim 2 anys i que comportaria una feina important de negociació de les condicions de la cessió.

Tot i això, la plataforma ha demanat que, mentre no tingui lloc la cessió final, se signi una conveni temporal entre Incasòl i els ajuntaments que permeti un ús públic dels terrenys durant aquests 2 anys.

Així doncs, tal com ha avançat el Tot Sant Cugat, sembla que s’arracona la proposta de recuperar el terreny com a camp de golf, però segurament la cessió dels terrenys als consistoris es limitaria a una part del territori. La resta es planteja destinar, igualment, a usos esportius o industrials.

FOTO:

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: