[VÍDEO] Ple ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del 20 de juliol de 2021

by | jul. 21, 2021 | Vídeos dels plens a l'EMD

El tercer ple de l’EMD en aquest any 2021 va girar al voltant de l’aprovació inicial dels pressupostos de l’any 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic.

L’exigència d’una millora en la comunicació institucional va reaparèixer i també es va parlar sobre la limitació de la velocitat de la carretera BV1414 en el seu pas per Bellaterra i d’altres temes com el suport a l’esport local, a més de les preguntes formulades pel veïnat.

Podràs recuperar el ple complet en aquest vídeo:

FOTO: Retall de pantalla del ple virtual

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: