[VÍDEO] Ple ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del 20 de juliol de 2021

by | jul. 21, 2021 | Vídeos dels plens a l'EMD

El tercer ple de l’EMD en aquest any 2021 va girar al voltant de l’aprovació inicial dels pressupostos de l’any 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic.

L’exigència d’una millora en la comunicació institucional va reaparèixer i també es va parlar sobre la limitació de la velocitat de la carretera BV1414 en el seu pas per Bellaterra i d’altres temes com el suport a l’esport local, a més de les preguntes formulades pel veïnat.

Podràs recuperar el ple complet en aquest vídeo:

FOTO: Retall de pantalla del ple virtual

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: