A partir d’ara no es podrà accedir a la UAB des de Can Miró

by | jul. 23, 2021 | Mobilitat, Societat

L’accés a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a través del carrer de Can Miró ha quedat anul·lat aquesta setmana. Això significa que a partir d’ara el carrer serà d’ús exclusiu per al trànsit intern de Bellaterra. Aquest dimecres es van executar els treballs de pintura que impedeixen l’entrada al Campus de la UAB des d’aquest carrer.

Els conductors que fins ara accedien a l’Autònoma per Can Miró, hauran de fer-ho per la carretera de l’Autònoma i accedir al campus universitari per l’avinguda de Serragalliners o per la travessera dels Turons.

Una decisió que es va aprovar per unanimitat al ple de l’EMD del mes d’octubre amb l’objectiu d’aconseguir que el trànsit de pas cap a la universitat a l’interior del poble es redueixi.

FOTO: Accés a la UAB anul·lat | Jordi Tardós

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: