El Musical obre les inscripcions pel sopar de Festa Major

by | jul. 23, 2021 | Cultura, Societat

El Musical és l’entitat que organitzarà el sopar d’aquesta propera Festa Major, que tindrà lloc el dissabte dia 4 de setembre a les 21 hores.

Un dels actes principals de Festa Major pel qual caldrà reservar plaça a través d’aquest formulari, disponible fins el dia 1 de setembre a les 12 hores del migdia. El sopar estarà organitzat en taules de màxim 8 persones, que haurna de triar un tema o cançó que els identifiqui com a taula.

L’àpat tindrà un preu de 8 euros (sense beguda inclosa) i hi haurà 3 opcions de menú: el menú típic, per celíacs i per vegans.

Tipus 1: Menú Típic
· Primer : amanida de rul·lo de cabra caramel·litzat amb vinagreta de mel.
· Segon: Fideuà de peix i marisc.
· Pa.
· Postres: Cornet de vainilla i xocolata.

Tipus 2: Menú per persones Celíaques:
· Primer : amanida de rul·lo de cabra caramel·litzat amb vinagreta de mel
· Hamburguesa de carn sense gluten i verdures a la planxa.
· Postres. Una peça de fruita

Tipus 3: Menú per Vegans/es:
· Primer : amanida amb fruits secs i vinagreta.
· Hamburgueses vegetals i verdures a la planxa.
· Postres. Una peça de fruita

A més del sopar, a les 22 hores hi haurà actuacions de professors i alumnes de l’escola, seguit d’un concert de Swing a càrrec de ‘La Locomotora Negra’. a partir de les 23 hores.

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure a:
soparfestamajor@elmusical.cat o trucar al 93 580 42 46
A partir del 31 d’Agost de 10:00h a 20:00h

El Musical va ser l’entitat escollida per sorteig

El Musical va ser l’entitat escollida a través d’un sorteig que va organitzar l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) a principis de juny per decidir qui es faria càrrec d’un esdeveniment que tradicionalment organitzava la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), però que ara passaria a fer-se de forma rotativa com a decisió del Consell de Cultura passat.

En aquest sorteig, no només es va decidir l’entitat organitzadora del sopar d’aquesta festa, sinó que es va establir l’ordre d’entitats que l’organitzaran durant els propers 5 anys que seran NAISE (per al setembre de 2022), Grup Escolta Bellaterra (per al setembre de 2023), La Inestable (per al setembre de 2024), la Unió de Veïns (2025) i la Penya Blaugrana (2026).

Per part de les entitats, al sorteig només hi van assistir Julieta Vilaplana, presidenta de La Inestable, i Julià Garcia com a representant de la nova entitat esportiva NAISE. Tot i així, pel sorteig també s’hi van tenir en compte altres entitats com El Grup Escolta Bellaterra o La Penya Blaugrana.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: