Nova jornada de neteja al Camí Verd

by | jul. 23, 2021 | Societat

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat el jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, per cinquena vegada des de l’any 2018. Aquest cop ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí que passa per darrere l’estació.

Albert Pantaleoni és un bellaterrenc que sota l’usuari @apxsavetheplanet es defineix a les xarxes socials com “un apassionat de l’ecologia i del medi ambient, amb ganes de crear consciència i canviar el món”. És sobretot en aquest context digital com organitza jornades de neteja i altres trobades en aquesta línia.

Gràcies a les eines digitals ha aconseguit crear una xarxa de veïns per recollir brossa als boscos de Bellaterra, des que el 2018 va convocar la primera jornada de neteja al bosc, tant a Bellaterra com a Sant Quirze del Vallès, que va aplegar al voltant de 50 persones.

Convocatòries que Pantaleoni ha fet al marge de l’EMD de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola, però sí amb col·laboracions puntuals amb l’Ajuntament de Sant Quirze i la Unió de Veïns.

Vegeu algunes de les seves publicacions a la xarxa social Instagram:

FOTO: Recollida de deixalles | Cedida

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un grup de joves recull les deixalles de Camí Verd | BellaterraDiari - […] van fer en el marc d’una jornada de neteja organitzada pel jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que des de fa…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: