Nova jornada de neteja al Camí Verd

by | jul. 23, 2021 | Societat

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat el jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, per cinquena vegada des de l’any 2018. Aquest cop ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí que passa per darrere l’estació.

Albert Pantaleoni és un bellaterrenc que sota l’usuari @apxsavetheplanet es defineix a les xarxes socials com “un apassionat de l’ecologia i del medi ambient, amb ganes de crear consciència i canviar el món”. És sobretot en aquest context digital com organitza jornades de neteja i altres trobades en aquesta línia.

Gràcies a les eines digitals ha aconseguit crear una xarxa de veïns per recollir brossa als boscos de Bellaterra, des que el 2018 va convocar la primera jornada de neteja al bosc, tant a Bellaterra com a Sant Quirze del Vallès, que va aplegar al voltant de 50 persones.

Convocatòries que Pantaleoni ha fet al marge de l’EMD de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola, però sí amb col·laboracions puntuals amb l’Ajuntament de Sant Quirze i la Unió de Veïns.

Vegeu algunes de les seves publicacions a la xarxa social Instagram:

FOTO: Recollida de deixalles | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un grup de joves recull les deixalles de Camí Verd | BellaterraDiari - […] van fer en el marc d’una jornada de neteja organitzada pel jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que des de fa…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: