Durant el mes d’agost els horaris dels establiments solen variar amb l’arribada de les vacances i n’hi ha alguns que restaran alguns dies tancats.

Aquí et portem els horaris de cada comerç:

BellaterraDiari: el diari de Bellaterra estarà disponible per telèfon al 696 56 94 59 per informacions d’emergència, així com mantindrà actualitzada la web per poder repassar publicacions de les últimes setmanes.

FamilyCan: Obriran amb normalitat tot l’agost, menys del 9 al 22 que restarà tancat per vacances

Forn de pa i cafè Bonaparte: la cafeteria de Bellaterra obrirà les seves portes tots els dies, de forma normal, excepte entre el del 9 al 22 d’agost, de 8 hores a 14 hores i durant tots els dissabtes del mes, en què també s’obrirà de 8 a 14 hores.

Club Bellaterra: Els caps de setmana i els dies entre setmana del 9 al 20 d’agost el club estarà obert de 10 hores a 20 hores. La resta de dies laborables i el dissabte 28 d’agost estarà obert fins les 21 hores. La resta de mes seguirà un horari de 9 a 22.30 hores.

Bar del Club Bellaterra: Restarà tancat durant tot el mes d’agost.

Farmàcia Bellaterra: Del 2 al 13 d’agost la farmàcia obrirà tots els matins de 9 a 14 hores, però tancarà a partir del 14 d’agost i fins el dia 22. La resta del mes d’agost farà el seu horari habitual.

Banc de Sabadell: Entre el 2 i 17 d’agost l’oficina estarà tancada. Et podran atendre presencialment a altres oficines. Les més properes són al Carrer Coromines número 7 de Sabadell i a la Plaça Sant Roc número 20 de Sabadell. Podràs fer la teva consulta al 902 323 555.

Taller de Serveis: L’establiment estarà tancat presencialment, però podreu contactar-hi a través del telèfon 600 424 830.

Hostal Sant Pancràs: L’establiment mantindrà el seu horari habitual de 7.30 a 7 hores i restarà tancat del 7 al 25 d’agost.

Supermercat Condis Bellaterra: Estarà obert tot el mes d’agost de 9 a 21.30 hores.

Perruqueria Teresa Romero: romandrà tancada entre el 12 i el 22 d’agost, però et podran atendre durant tot el mes d’agost a “La Pelu del mercat”, al Mercat Serraparera-Cerdanyola del Vallès (936 910 659).

Assegurances Garcia-Planas: Estaran disponibles tot el mes d’agost durant els matins. Les podreu trobar al 608 56 94 72

FOTO: Plaça del Pi | Toni Alfaro