Aquests són els horaris dels comerços de Bellaterra pel mes d’agost

by | jul. 26, 2021 | Comerços Amics

Comerços a la plaça del Pi | Toni Alfaro

Durant el mes d’agost els horaris dels establiments solen variar amb l’arribada de les vacances i n’hi ha alguns que restaran alguns dies tancats.

Aquí et portem els horaris de cada comerç:

BellaterraDiari: el diari de Bellaterra estarà disponible per telèfon al 696 56 94 59 per informacions d’emergència, així com mantindrà actualitzada la web per poder repassar publicacions de les últimes setmanes.

FamilyCan: Obriran amb normalitat tot l’agost, menys del 9 al 22 que restarà tancat per vacances

Forn de pa i cafè Bonaparte: la cafeteria de Bellaterra obrirà les seves portes tots els dies, de forma normal, excepte entre el del 9 al 22 d’agost, de 8 hores a 14 hores i durant tots els dissabtes del mes, en què també s’obrirà de 8 a 14 hores.

Club Bellaterra: Els caps de setmana i els dies entre setmana del 9 al 20 d’agost el club estarà obert de 10 hores a 20 hores. La resta de dies laborables i el dissabte 28 d’agost estarà obert fins les 21 hores. La resta de mes seguirà un horari de 9 a 22.30 hores.

Bar del Club Bellaterra: Restarà tancat durant tot el mes d’agost.

Farmàcia Bellaterra: Del 2 al 13 d’agost la farmàcia obrirà tots els matins de 9 a 14 hores, però tancarà a partir del 14 d’agost i fins el dia 22. La resta del mes d’agost farà el seu horari habitual.

Banc de Sabadell: Entre el 2 i 17 d’agost l’oficina estarà tancada. Et podran atendre presencialment a altres oficines. Les més properes són al Carrer Coromines número 7 de Sabadell i a la Plaça Sant Roc número 20 de Sabadell. Podràs fer la teva consulta al 902 323 555.

Taller de Serveis: L’establiment estarà tancat presencialment, però podreu contactar-hi a través del telèfon 600 424 830.

Hostal Sant Pancràs: L’establiment mantindrà el seu horari habitual de 7.30 a 7 hores i restarà tancat del 7 al 25 d’agost.

Supermercat Condis Bellaterra: Estarà obert tot el mes d’agost de 9 a 21.30 hores.

Perruqueria Teresa Romero: romandrà tancada entre el 12 i el 22 d’agost, però et podran atendre durant tot el mes d’agost a “La Pelu del mercat”, al Mercat Serraparera-Cerdanyola del Vallès (936 910 659).

Assegurances Garcia-Planas: Estaran disponibles tot el mes d’agost durant els matins. Les podreu trobar al 608 56 94 72

FOTO: Plaça del Pi | Toni Alfaro

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: