Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària.

Ho van fer en el marc d’una jornada de neteja organitzada pel jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que des de fa 4 anys vetlla per crear una xarxa de persones que voluntàriament es dediquin a fer neteja i crear consciència sobre el nostre entorn natural utilitzant les xarxes socials com a eina de divulgació i principalment a través del compte d’Instagram @apxsavetheplanet . Tot i que ja són diverses les jornades de neteja i conscienciació que ha organitzat els darrers anys, aquesta ha estat la primera que s’ha fet després de la pandèmia, respectant totes les mesures sanitàries de seguretat.

El jove bellaterrenc valora positivament la jornada, perquè tot i la poca assistència, la majoria de les persones que hi van participar eren joves i espera reunir més participants en una propera trobada entre de cara a l’inici de la tardor.

Aquí podràs veure la seva darrera publicació a la xarxa social Instagram:

FOTO: Participants de la jornada de neteja | Albert Pantaleoni