Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

by | jul. 27, 2021 | Mediambient, Societat

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària.

Ho van fer en el marc d’una jornada de neteja organitzada pel jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que des de fa 4 anys vetlla per crear una xarxa de persones que voluntàriament es dediquin a fer neteja i crear consciència sobre el nostre entorn natural utilitzant les xarxes socials com a eina de divulgació i principalment a través del compte d’Instagram @apxsavetheplanet . Tot i que ja són diverses les jornades de neteja i conscienciació que ha organitzat els darrers anys, aquesta ha estat la primera que s’ha fet després de la pandèmia, respectant totes les mesures sanitàries de seguretat.

El jove bellaterrenc valora positivament la jornada, perquè tot i la poca assistència, la majoria de les persones que hi van participar eren joves i espera reunir més participants en una propera trobada entre de cara a l’inici de la tardor.

Aquí podràs veure la seva darrera publicació a la xarxa social Instagram:

FOTO: Participants de la jornada de neteja | Albert Pantaleoni

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: